Törölt nick Creative Commons License 2006.08.25 0 0 1398

Jajjjjj,légyszi kímélj meg ettől a "rohadt kizsákmányóló kapitalista" szövegtől.

Én meg szíveseben fizenék többet a kenyérért, ha nem külföldi kotyvalékból sütnék

Hát akkor csináld. Fasza graham lisztet lehet kapni, echte magyar, rá van írva, van kefír is, élesztő is, a víz pedig dögivel.

A kenyérsütőgép az változó, nekem német van, az jó. Receptek később, ha már feldolgoztad a traumát.

A vérmagyarok nem Danone kefírt használnak, saját maguk készítik, de hát végül is a húst is lehet nyereg alatt szárítani ........

a hazai pirospaprikáért, ami legalább nem keseríti el az ételeket

Na ja, csak egy páran éppen nem döglöttek bele, amikor ólmozták /mínium/. Szerencséjük volt. Jó volt az orvosuk. Régen csak a porotont reszelték bele, attól legfeljebb téglát köptél, vagy esténként agyagosat nyögtél ki.

A gombás paprika sem a politika sara, szerintem ők azt sem tudják, hogyan kell pörköltet készíteni.

mert akkor tudnám, hogy legalább saját népem él meg belőle

Ebben igazad van, a saját népünket kellene támogatni. De én már azt sem tudom, ki itt a magyar vállakozó. Talán a kicsik. Kisvállakozások, helyi cégek, stb. Ők garantáltan magyar munkaerővel dolgoznak, nem kapnak támogatást, küzdenek szemben az árral.

Ne vegyél a Tesco-ban dinnyét, csak a termelőnél :))).

Ja, s kérj számlát, még ha pofán vernek is érte :))).

Adóbevétel !!!!!!!!

Előzmény: zividivi (1390)