advocatusdiaboli Creative Commons License 2006.08.24 0 0 1342

Nekem már van három gyerekem. Talán lesz több is, és nevelem őket, becsületben, a legjobb oktatást adva nekik. Okos, hasznos, értelmes ember lesz mind, ebben biztos vagyok.

Ne pampogj róla, nosza rajta, csinálj Te is kettőnél többet, és máris tettél a létszám szintentartására.

Mindenki csak beszél össze-vissza, hogy mi minden nem jó, hogy mindent eltoltak, elfogyunk, szegények vagyunk, ajjajjajjaj. Tenni meg nem tesz senki semmit.

Nem lenne egyszerűbb nekiállni? Én tanultam, gürcöltem, felépítettem egy vállalkozást, vagyont gyűjtöttem. Családot alapítottam, van három gyerekem. Meg fogsz lepődni, de töméntelen hasonló sikeres értelmiségit látok, akinek szintén van 3-4, sőt 5 gyereke, sikeres vállalkozása, szép nagy autója - hogy beférjen a sok lurkó - hozzá háza, és ők sem értik, az emberek miért nem élnek sokszor nyilvánvaló lehetőségekkel sem.

Félre ne érts, szó nincs arról, hogy az utcán heverne a sok aranyrög, csak le kell érte hajolni, de a nyafogáson kívül azért mást is lehet tenni. Ám sokaktól tényleg csupán ennyire fussa.

Előzmény: zividivi (1340)