Zsobi#13
2006.08.23
|
|
0 0
3060
|
Szeptember 8-án Losoncra utazik a Kaposvári KK Egy hónap alatt négy előkészületi tornán játszanak Szőkéék Kaposvár Rövidesen már nemcsak az edzéseken, hanem az előkészületi mérkőzéseken is felmérheti csapatát Dzunics Braniszlav vezetőedző. Az NB I/A-csoportos Férfi Kosárlabda-bajnokságra hangoló Kaposvári KK együttese nem kevesebb, mint négy tornán szerepel majd. A sort a losonci túra nyitja szeptember 8-án. A két napos szlovákiai rendezvényen már negyedik alkalommal lépnek pályára Filipovicsék. A sort a szeptember 14-én, csütörtökön kezdődő PVSK kupa követi. A szintén két napos tornán a házigazdák mellett az Univer KSE és a Soproni sÖrdögök gárdája lesz a somogyiak ellenfele. A hagyományos kaposvári felkészülési torna sem marad el. A viadal szeptember 22-én, pénteken kezdődik és szintén két napos lesz. A Városi Sportcsarnok foglaltsága miatt a Táncsics Mihály Gimnázium csarnoka ad otthont a rendezvénynek. A körmérkőzéses tornán a Falco KC Szombathely, a Soproni sÖrdögök és a Kaposvári KK vesz részt. A sorozat zárásaként a több évtizedes múltra visszatekintő zalaegerszegi Göcsej kupa következik. A négy napos erőfelmérő szeptember 28-án csütörtökön rajtol és október 1-én vasárnap rendezik a helyosztókat. Ezt követően az október 14-én induló élvonalbeli bajnokságig tervek szerint már csak egy-egy előkészületi mérkőzést játszanak Filipovicsék. |
|