hurráoptimista Creative Commons License 2006.08.23 0 0 3467

"nekem inkább az jön át, hogy a hivatalos sajtóanyagból (meg máshonnan) ollózgatott, és nem a saját szavait írta le"

Pontosan erről van szó, nekem is teljesen ez jön át, és ez dühít. Dől az arzén belőlem, mert bár utáltam, amikor azt mondták nekem a kamaszkori renitens magatartást fantasztikus empátivál toleráló, amúgy zérushoz konvergáló pedagógiai érzékkel bíró lények, hogy nem kötelező gimnáziumba járnom, mégis be kell látni: igazuk volt (még ha ez elkoptatott demagógia volt mindig is). Nekem sokat számít egy újságíró hozzáállása, stílusa, stb (zenei téren meg különösen). De hogy egy zenei újságíró ennyire felületes legyen és szarjon bele abba, ami csinál, az csak azért rökönyít meg, mert tudom, hogy mennyivel másképp is lehetne ezt csinálni. Tisztességgel, lelkesen. Németh Róbert (HS7) szerintem jól ír, ha pedig a korábbi generációra gondolok, akkor pl. Szőnyei Tamás, Herskovits Iván.

A mesterséges intelligencia említése a stílusok mellett ("egy mesterséges intelligenciával rendelkező, rockkal keresztezett folklór lemeznél") talán csak utalás lehet az elektronikus megszólalásra, groove-okra, de lehet, hogy megint naiv vagyok :-). Mindegy.

Előzmény: Búsulójuhász (3465)