Komis Creative Commons License 2006.08.23 0 0 4164

Üdv mindenkinek!

Szabiról visszarendeltek :-(, így legalább megolvastam a fórum terméseit.

Mégegyszer kösz az együtt érzést, kívánom, hogy senkinek ne legyenek ilyen cudar pillanatai... A horpadás mérete akkora volt, hogy az xxl-s kezecskéim belefértek bőven a horpadási ivbe. 3 nap után szemből közelítettem meg a kocsit és mit látok..? A kocsi lökhárítója 99%-ban visszanyerte az eredeti alakját!! Sem köpni, se nyelni csak telt vigyor és negyed óra tapogatás...:-)))

Megkergettem a verdát Baja-Szekszárd-Pécs és vissza. A dombokon (hegyeken?) is nyomtam, hogy lássam mit bír felfelé magasabb fordulaton. Nagyon príma érzés volt,de a Hankook gumik oldaltartása miatt bizony maradt benne még lehetőség...

A lejtőkön gurítottam többször, csak sajnos sok autó utolértem, mert gyorsabban gurultam mint ahogy azok hajtottak..:-)) M9-es út óra szerint 170km/h ~4800fordulat. 1,4es mocinál ez mennyi valójában? ill. mennyi a való végsebesség?

Sajnos az új honlap tabu marad. Az informatikus nem bir a tűzfallal. Lehetőségnek marad a könyvtár, internet kávézó, haverok, bugi és asszony karcolata..:-)

Üdv