"Engem csupán egy dolog zavar, de ez folyamatosan és évek óta.
A jobboldal hatalom iránti sóvárgása, amiért az alapvető emberi normákat, az ország nyugalmát, alkotmányos rendjét is képesek feláldozni..."
Ugye most nem azokrol beszéltél, akik kormányon a választások elött nem sokkal nagyajolét-röl beszéltek, meg dübörgö gazdaságrol, meg külföldi magazint lobogtattak a sikereik dicséretéröl, meg áfacsökkentettek, meg adocsökkentéstörvényt hoztak, aztán elfelejtették közölni az ország állapotárol szolo jelentés a választások elött mert az esetleg megzavarja a választásokat, aztán kormányon maradva nemfogfájni-csomaggal sokkolják az országot?
Mert ök nem hatalom után sovárgo alapvetö emberi normákat sértö csapatl hanem a kedves barátságos mindenkit szeretö mindenkinek jot akaró és csak ezért - a köz szolgálatának felemelö érzéséért áldozzák hatalmas szakmai és emberi nagyságukat.
jajnemáááááá ha ezt komolyan gondoltad, akkor legalább annyira beszükült vagy (nem lenne meglepö) mint bihari a másik irányba.
A viharrol.
Valahol már röhejes, hogy az jelölik ki legföbb bünbaknak, aki elvégezte a dolgát (elküldte a jelentést azon a csatornán ahogy el kell küldeni). Egyébként nem igazán értem a meteorologusok elleni támadást, nem varázslok, nem tudják megmondani, X ora Y perckor Z négyzetkilométeren pontosan mekkora szél lesz, mekkorák lesznek a jégszemek... aki azzal érvel, hogy nem volt eléggé pontos az elörejelzésük, az ezt várta volna?
Összeesküvéselmélet, de simán el tudom képzelni, hogy azt a bizonyos el nem olvasott emilt olvasták idöben, de ezzel lehet a felelösséget a vezetökröl egy senki alkalmazottra ráverni.
Elgondolkoztató ez a jegyzet
http://index.hu/velemeny/jegyzet/gg060822/
Lehet, hogy ebben az országban tényleg GYF nélkül senki nem mer döntést hozni semmiröl?