Giv
2006.08.22
|
|
0 0
947
|
Megérkeztek a képeim a Fotomarkettől. Sajnos innen vidékről mégsem tudtam megoldani az előzetes próbát, így lesz-ami-lesz alapon feltöltöttem a megrendelést. Az ftp-re való másolás után a webes megrendelőlapon az "Üzenet a boltnak" mezőbe írtam be, hogy körben 4 mm-es fehér kerettel nagyítsák le a képeket, illetve ne nyúljanak bele a színekbe. Mindemellett az egész megrendelést matt papírra kértem (10x15). A kész képek teljesen korrektek lettek. A keret 4-4,5 mm vastag körben (ennyi sztem belefér), a kép hasznos részéből - fekvő képet nézve - alul és felül takar ki kb. 2-2 mm-nyit. A honlapon megadott 1795x1205 pixel méretűre alakítottam a képeket, a labor e-mailje alapján a kerettel nem foglalkoztam, azt ők tették rá. A képek hátulján N N N N szerepel végig, egyedül az AS+03 (azt hiszem, sharpen) van ráengedve mindegyikre. A matt papíron minimálisan sötétebbnek tűnnek a képek, mint monitoron, de ez még elviselhető eltérés. Az ár ugyanannyi volt, mint máskor, 29 Ft/10x15+futárktg. Eddig is elégedett voltam a Fotomarkettel, ezután sem váltok labort. A 13x18-uk nagyon jó áron, 39 Ft-ért van mostanában. |
Előzmény: y3k (944)
|
|