breien Creative Commons License 2006.08.22 0 0 1221

Olyan  a köznép  hozzáállása ( munkához, politikához, törvényekhez , tisztességhez ) amilyen,- senki nem vitatja el, hogy  demokratikus választásokon  kerűltek hatalomra, senki, még  az  ellenzék  sem "

Remélem,  azért  még  emléxel a "kampánynak"  nevezett  förmedvényre? / nem  véletlenűl  szüntettem  be  a hsz-eimet  a net-en /

Vegyük  sorra, mivel  a legutólsó  vez.  beosztásom  alkalmával bebizonyítottam,  hogy  nem  a "köznép"-ben  van  az  alapvető  problema, hanem a vezetésben.

/  ugyanazzal  a 124  karbantartóval  oldottam  meg  fél  év  alatt  azt  a problémát,  amit  három  éven  keresztűl,  a  négy  elődöm  nem  tudott  megcsinálni  /  nem az  elődeim szakmai  felkészültségében,  de  még  az  emberi  hozzáállásukban  sem  volt  probléma  -  az  egyik  éppen  az  a vill.  mérnök volt, akitől  én  tanultam  a szakmám,  s még  most  is  tisztelettel gondolok  rá- /

Az  a felsővezetői  felelőtlen, embertelen  hozzáállás  volt  akkor  is  az  alapvető  ok,  amit  a  mostani  két  "utolsó"  mm.  a  BME tűz,  valamint  a  vasárnapi tüzijáték  során  is  megtapasztalt ez  az  ország.

no és, hogy ettől a "gyöngyszemről" meg ne feledkezzem.

Az  a min.  elnök, aki  szakmai  és  emberi  értékek  hiányát  mutatta be  ország-  világ  előtt,  a morális  csőd-tömeg  "mintapéldánya,  emígyen nyilatkozik  a mai nap.  " Az  a  szándékom,  hogy  egy  jottányit  sem  engedek "

Ezekután,  miért  hiányolod  azt  a "köznéptől",  hogy  elfordult  az  ilyen  politikától?

A  törvények  tiszteletét  kéred  számon  tőllük?  akkor,  amikor  egy folyamatban  lévő  büntetőügy  "perdöntő  bizonyítékait"  "törvényesen"??!  megsemmisíthetik?

Miért  vársz  Te bárkitől  is  ezekután  törvénytiszteletet?

Ezek  után,  látsz é  reményt  arra,  hogy  bárki  számára  is  vonzó  lehetne  a tisztesség?

Mond,  hol  van  ebben  az  országban  a politikai  felelősségvállalás?

Hol  látsz  ebben  az  országban  Te  az  ember,  az  általa  létrehozott  érték  tiszteletét,  megbecsülését?

Pedighát,  a legnagyobb  érték  az  EMBER! 

A legcsodálatosabb,  legtökéletesebb gép  is  csak  az  alkotó  ember  akaratát képes  teljesíteni.  Új  értéket  ember, az  emberi  alkotó  elme nélkűl,  képtelen  létrehozni.

Van  ebben  az  országban  az alkotó embernek  értéke?  becsülete?

Nem  az   lenne  a  politika  feladata,  hogy  az  embert,  az  emberi  értéket  védje?

ugye,  hallottál  a szlovákiai  eseményekről?  mitől  védi  meg  a magyart,  egy  határon  túli  helyzetben  az  EU?  2004.  dec,  05-ét  ezért  nevezem  azóta  a nemzet  fekete  ,  gyásznapjának.  no  ki/kik  kampányoltak  akkor  hivatalból,  a saját  nemzetük  ellen?  / én  akkor  is  és  most  is  vállalom  az   "európai korcs" szerepét,  mivel  magyar  vér  nincs  az  ereiben  -  német,  lengyel,  szláv  igen-

én  most  veled  vitatkozom,  s nem  másokkal  /légy  nyugodt,  másoknak  is  leírom  a véleményem /

breien

Előzmény: advocatusdiaboli (1220)