Olyan a köznép hozzáállása ( munkához, politikához, törvényekhez , tisztességhez ) amilyen,- senki nem vitatja el, hogy demokratikus választásokon kerűltek hatalomra, senki, még az ellenzék sem "
Remélem, azért még emléxel a "kampánynak" nevezett förmedvényre? / nem véletlenűl szüntettem be a hsz-eimet a net-en /
Vegyük sorra, mivel a legutólsó vez. beosztásom alkalmával bebizonyítottam, hogy nem a "köznép"-ben van az alapvető problema, hanem a vezetésben.
/ ugyanazzal a 124 karbantartóval oldottam meg fél év alatt azt a problémát, amit három éven keresztűl, a négy elődöm nem tudott megcsinálni / nem az elődeim szakmai felkészültségében, de még az emberi hozzáállásukban sem volt probléma - az egyik éppen az a vill. mérnök volt, akitől én tanultam a szakmám, s még most is tisztelettel gondolok rá- /
Az a felsővezetői felelőtlen, embertelen hozzáállás volt akkor is az alapvető ok, amit a mostani két "utolsó" mm. a BME tűz, valamint a vasárnapi tüzijáték során is megtapasztalt ez az ország.
no és, hogy ettől a "gyöngyszemről" meg ne feledkezzem.
Az a min. elnök, aki szakmai és emberi értékek hiányát mutatta be ország- világ előtt, a morális csőd-tömeg "mintapéldánya, emígyen nyilatkozik a mai nap. " Az a szándékom, hogy egy jottányit sem engedek "
Ezekután, miért hiányolod azt a "köznéptől", hogy elfordult az ilyen politikától?
A törvények tiszteletét kéred számon tőllük? akkor, amikor egy folyamatban lévő büntetőügy "perdöntő bizonyítékait" "törvényesen"??! megsemmisíthetik?
Miért vársz Te bárkitől is ezekután törvénytiszteletet?
Ezek után, látsz é reményt arra, hogy bárki számára is vonzó lehetne a tisztesség?
Mond, hol van ebben az országban a politikai felelősségvállalás?
Hol látsz ebben az országban Te az ember, az általa létrehozott érték tiszteletét, megbecsülését?
Pedighát, a legnagyobb érték az EMBER!
A legcsodálatosabb, legtökéletesebb gép is csak az alkotó ember akaratát képes teljesíteni. Új értéket ember, az emberi alkotó elme nélkűl, képtelen létrehozni.
Van ebben az országban az alkotó embernek értéke? becsülete?
Nem az lenne a politika feladata, hogy az embert, az emberi értéket védje?
ugye, hallottál a szlovákiai eseményekről? mitől védi meg a magyart, egy határon túli helyzetben az EU? 2004. dec, 05-ét ezért nevezem azóta a nemzet fekete , gyásznapjának. no ki/kik kampányoltak akkor hivatalból, a saját nemzetük ellen? / én akkor is és most is vállalom az "európai korcs" szerepét, mivel magyar vér nincs az ereiben - német, lengyel, szláv igen-
én most veled vitatkozom, s nem másokkal /légy nyugodt, másoknak is leírom a véleményem /
breien