breien Creative Commons License 2006.08.22 0 0 1219

Nézd.

Világéletemben  utáltam az  általánosítást.

Ha  észrevetted,  mindíg  konkrét  dolgokról,  s  konkrét  megnyilatkozásokra  hivatkozok,  ha  véleményt  nyílvánítok. / a Te  esetedben  is  ezt  tettem /

Elárulok  néked   egy  titkot,  msz.  én  is  ebben  az  országban  nőttem  fel,  éltem,  tanultam  és  dolgoztam /  szocializálódtam /.  Már  közvetlen  családon  belül is  óriási  külömbségek  voltak  köztünk,  mm.  a nővéreim  és  köztem.  Akkor  már  semmi  csodálkozni  való  nincs  azon,  hogy  aktől  a  műszaki  szakmámat  megtanultam,  kommunista  /  MSZMP-tag,  /  sőt,  munkásőr  is  volt.  Ennek  ellenére,  kiváló  vill. mérnök,  s ami  ennél  is  fontosabb,  kiváló  EMBER  volt,  s örülök  annak,  hogy  ma is  / 2006-ban /  jó  egészségnek  örvend,  s  ugyanúgy  örül  az  unokáinak  mint  én.  /  pedig  az  én  unokáim,  nagy  "csibész"  mindkettő /.

Drágajó  professzor  úr,  aki  a  közgazdaságot  tanította  nékem / már  ahogyan  annak  értelme  is  vagyon  /  tiszta  szívéből  utálta  a kommunistákat  / minden  oka  megis  volt  erre,  s  mi  sem bizonyít  jobban,  ami  az  utóbbi   időben  ebben  az   országban  történt  "makro"  szinten / ,  s  örökre  itt  hagyta  ezt  azt  országot,  annak  ellenére,  hogy  magyar  volt, s az  is  maradt  külföldön  is.  /  a legcsodálatosabb ember  volt,  akivel  eddig   találkoztam /

A  cucializmusban,  én  is  többször  voltam  vezető  beosztásban,  s minden  esetben  azért  adtam vissza  a kinevezéseimet,  amit  ebben  a topicban  számtalanszor  szóvá  tettem  mm.  a  "vezetői  gyakorlatuk"  amit  most  is  mívelnek.  Minden  munkahelyemről,  önként  távostam,  sehonnan  sem  rúgtak  ki, pedig  1991  előtt, max.  öt  évig  voltam  egy  munkahelyen,  s minden  esetben  a nulláról  kezdtem  újra  / max. öt  év  alatt  tele  lett  a  "bili",  s jobbnak  láttam  tovább  állni.  Többször  dolgoztam  Ny.-i  szakemberekkel,  akik  minden  esetben,  miután  bizonyítottam  a munkámban,  elismerték,  sőt  a lehetőségekhez  képest  megis  fizették  a munkámat   tisztességgel  /  volt  rá  eset,  hogy  felháborította  őket  az, ahogyan  a  hazai  "főnökeim"? a  munkámat  "honorálták" /

Tudod,  vállalkozóként  volt  alkalman  megismerni  mindazt,  amit  Te az  "irígységről"  írtál.  Megmutatták  nékem,  azokat  a "feljelentő"  leveleket,  amit  róllam  írtak,  s  a legfőbb  bűnöm  az  volt,  msz.  "szemtelenűl  sokat  fizettem a  társaimnak"  / bevallom,  a névtelenekkel  nem  foglakoztam,  mivel  az  a 17,  az  az  tizenhét  "drága ismerősöm" is  elég  volt  arra,   akik  a nevüket   is  adták,  a  rendszeresen  írogatott  feljelentéseikhez,  ami  arra  elegendő  volt,  hogy  rendszeresen  behívjanak  ellenőrzésekre /  Minden  esetben a  jelentés  tartalma  "  leellenőríztek,   mindent  rendben  találtak "  így  is  lehetett  vállalkozni,  s  sikereket  elérni  a  cucializmusban.

Az  a "személy",  akit   említettél / dicsőítettél/  az  eddigi  ténykedésével  számomra  csak  azt  bizonyította,  hogy  ha  rajtam  múlna,  "kutyát  sem  bíznák  rá"  nemhogy  az  ország  irányítását.

Tudod,  egy  vezetőnek  legfontosabb  erénye  kell  ,  hogy  legyen,  a szavahihetőség, s ha még  államfőnek  is  akar  lenni,  nem  árt  a gerincesség.

e  kettő  alapfeltételnek  eddig  én,  a szikráját  sem  véltem  felfedezni  benne,  ezért  állítom,  hogy  alkalmatlan  egy  élőlény  sorsának  befolyásolására,  nemhogy  egy  ország fennmaradásának  feltételeit  biztosíthatná  a globalizált  világunkban. /  az  más  kérdés,  hogy  eddigi  ténykedése  azt  bizonyította,  hogy  a  saját  érdekén  kívűl  más,  soha  nem  is  érdekelte,  s ennek  az  országnak  a jövője  legkevésbé.

Mond  meg  néköm  ,  kérhlek  10telettel,  hogy  a túróba  tudnák  tisztelni  egy  illen  alakot  én?

breien

Előzmény: advocatusdiaboli (1217)