Nézd.
Világéletemben utáltam az általánosítást.
Ha észrevetted, mindíg konkrét dolgokról, s konkrét megnyilatkozásokra hivatkozok, ha véleményt nyílvánítok. / a Te esetedben is ezt tettem /
Elárulok néked egy titkot, msz. én is ebben az országban nőttem fel, éltem, tanultam és dolgoztam / szocializálódtam /. Már közvetlen családon belül is óriási külömbségek voltak köztünk, mm. a nővéreim és köztem. Akkor már semmi csodálkozni való nincs azon, hogy aktől a műszaki szakmámat megtanultam, kommunista / MSZMP-tag, / sőt, munkásőr is volt. Ennek ellenére, kiváló vill. mérnök, s ami ennél is fontosabb, kiváló EMBER volt, s örülök annak, hogy ma is / 2006-ban / jó egészségnek örvend, s ugyanúgy örül az unokáinak mint én. / pedig az én unokáim, nagy "csibész" mindkettő /.
Drágajó professzor úr, aki a közgazdaságot tanította nékem / már ahogyan annak értelme is vagyon / tiszta szívéből utálta a kommunistákat / minden oka megis volt erre, s mi sem bizonyít jobban, ami az utóbbi időben ebben az országban történt "makro" szinten / , s örökre itt hagyta ezt azt országot, annak ellenére, hogy magyar volt, s az is maradt külföldön is. / a legcsodálatosabb ember volt, akivel eddig találkoztam /
A cucializmusban, én is többször voltam vezető beosztásban, s minden esetben azért adtam vissza a kinevezéseimet, amit ebben a topicban számtalanszor szóvá tettem mm. a "vezetői gyakorlatuk" amit most is mívelnek. Minden munkahelyemről, önként távostam, sehonnan sem rúgtak ki, pedig 1991 előtt, max. öt évig voltam egy munkahelyen, s minden esetben a nulláról kezdtem újra / max. öt év alatt tele lett a "bili", s jobbnak láttam tovább állni. Többször dolgoztam Ny.-i szakemberekkel, akik minden esetben, miután bizonyítottam a munkámban, elismerték, sőt a lehetőségekhez képest megis fizették a munkámat tisztességgel / volt rá eset, hogy felháborította őket az, ahogyan a hazai "főnökeim"? a munkámat "honorálták" /
Tudod, vállalkozóként volt alkalman megismerni mindazt, amit Te az "irígységről" írtál. Megmutatták nékem, azokat a "feljelentő" leveleket, amit róllam írtak, s a legfőbb bűnöm az volt, msz. "szemtelenűl sokat fizettem a társaimnak" / bevallom, a névtelenekkel nem foglakoztam, mivel az a 17, az az tizenhét "drága ismerősöm" is elég volt arra, akik a nevüket is adták, a rendszeresen írogatott feljelentéseikhez, ami arra elegendő volt, hogy rendszeresen behívjanak ellenőrzésekre / Minden esetben a jelentés tartalma " leellenőríztek, mindent rendben találtak " így is lehetett vállalkozni, s sikereket elérni a cucializmusban.
Az a "személy", akit említettél / dicsőítettél/ az eddigi ténykedésével számomra csak azt bizonyította, hogy ha rajtam múlna, "kutyát sem bíznák rá" nemhogy az ország irányítását.
Tudod, egy vezetőnek legfontosabb erénye kell , hogy legyen, a szavahihetőség, s ha még államfőnek is akar lenni, nem árt a gerincesség.
e kettő alapfeltételnek eddig én, a szikráját sem véltem felfedezni benne, ezért állítom, hogy alkalmatlan egy élőlény sorsának befolyásolására, nemhogy egy ország fennmaradásának feltételeit biztosíthatná a globalizált világunkban. / az más kérdés, hogy eddigi ténykedése azt bizonyította, hogy a saját érdekén kívűl más, soha nem is érdekelte, s ennek az országnak a jövője legkevésbé.
Mond meg néköm , kérhlek 10telettel, hogy a túróba tudnák tisztelni egy illen alakot én?
breien