TragicLife Creative Commons License 2006.08.21 0 0 155

szia okusaba!

Én egy volt ML animátor vagyok, aki pont a Manarban dolgozott a tavalyi szezonban.

Láttam,h ti is oda mentek, és h felmerült pár kérdésed. Gondoltam válaszolok néhányra én is.

*Hogy idén is van-e magyar animátor, azt nem pontosan tudom. De minimum 1 elő szokott fordulni bármelyik clubban.

*Az animációval kapcsolatosan azt tudom mondani, h ha voltál már ML-ben, akkor pontosan tudod, h mire számíthatsz. Délelőtti, délutáni "játékok", este show és live music. De ez tényleg csak a felületes programajánló volt.

*Catamaránt próbáljátok ki, az nagyon jó, és szerintem nagyon megéri! ha jól emlékszem, akkor van először egy elméleti oktatás (kb 2 délelőtt v délután), és utána mehettek csak vízre. Nagyon vigyáznak rátok. Álatlában 2en vagytok a katamaránban, és az oktató csónakkal kísér titeket.

*a tenger nem mélyül gyorsan. Sajnos a part nem mondható a legszebbnek a környéken, de ha nincs vihar, akkor a víz nagyon szép tiszta. Sajnos vihar után undorító az egész.

*A város (Hammamet) valóban nem a sarkon van, de könnyen be lehet jutni taxival (pár perc az út). Az árat előre beszéljétek le!!! (alkudni itt is lehet, bár néha azt mondják, h annyit kell fizetni, amennyit az óra mutat...). nem kell félni a városban. nem lehet eltévedni, és nem is zaklatják a turistákat (hiszen nem is lenne érdekük). Van Hammamet túlso oldalán egy úgynevezett Hammamet Jasmine. Ott kulturáltabb boltok vannak, és sok túrista oda is szivesen elnéz. De csinálhatjátok azt is, h először csak Hammametbe mentek, és ha nem tetszik, beültök taxiba és Jasmine-be átmentek. De eltévedni sehol sem fogtok. Ha mégis, akkor csak egy taxi,és már vissza is visznek a Manarba titeket.

*Vizet bármikor, bármelyik büfében kaphattok. Palackozott ásványvíz van.

*Hááát, az éttermek... sajnos erről nincsen jó véleményem. Főleg a vendégek panaszkodta, h nekik nem izlik a kaja, meg hogy a spec éttermek nem is olyan jók. Az én személyes kedvencem a mexicana volt, ami a part felé van. Az olasz étterem borzalmas volt. Szóval nekem leginkább a svédasztalos kajálások jöttek be.

*Magyar vendéggel én is csak 2-3szor találkoztam egész szezon alatt.

különben a vendégek kb 80-85%a német v. osztrák. Én még oroszokkal, pár franciával, marokkóiakkal találkoztam ha jól emlékszem.

Remélem, mindenre tudtam válaszolni, ami érdekelt.

Kérdezz csak nyugodtan, ha még vmi eszedbe jut!

Jó nyaralást!!!

Előzmény: Okusaba (154)