" Szerintem Bruce már megint ki akar lépni. Biztos fáj neki, hogy nem turnéztathatta meg a Tyrranny of Soulst..."
A Maiden 2007-re eddig nem tervezett semmit, Bruce-nak elvileg volna ideje nyomni egy szólóturnét, esetleg néhány fesztivál fellépést. Remélem nem bír megülni a seggén 2008-ig. :)
Más: csekkoljátok a hivatalos oldalt, fent van egy AMOLAD werk-film, elég tanulságos. Nem lesz gond ezzel a lemezzel, én azt hiszem. Valaki írta itt előttem, hogy szerinte a Maidenben már nincs meg a régi tűz. Hát, 50 évesen, 60 millió eladott lemezzel biztos nem úgy ugrik neki az ember egy lemezfelvételnek mint 23 évesen, de ez nem jelenti azt, hogy kifogytak volna az ötletekből.
Az eddig hallottak alapján az új lemez elég inspirált anyagnak tűnik, frissnek hangzik. Nem hinném hogy hanyatlanának, én úgy érzem ez lesz a legjobb reunionos lemez, de lehet hogy néhány klasszikust is überel majd. Nálam a FOTD-nál volt meg ez az érzés, hogy kifogytak az ötletekből, bizonytalan próbálkozás az album. Nincs egységes stílusa- van rajta komolytalan AC/DC koppintás, van szerelmes ballada(!), fura szám a foci-huligánokról - nem egységes a korong és így nem igazán erős. Biztos vannak, akiknek a Fear a kedvenc albumuk, nekem is tetszik róla néhány szám, de összességében véve szerintem sokkal gyengébb mint a reunionos lemezek.
Az eddig kiszivárgott infók, számok alapján úgy tűnik, az új lemez nem szenved majd ettől a betegségtől.