lulu? Creative Commons License 2006.08.21 0 0 4381

Láttam a korábbi oldalakat nézegetve, hogy ismerkedés ügyben nagy volt a tanácstalanság. Igazán nem akarok tudálékosnak tűnni de van egy ötletem ( ill. tapasztalat). Lehet, hogy hülyeségnek látszik de először lányokat kell megismerni.

Én az első ázsiai ( vietnámi ) barátomat úgy ismertem meg, (még a '90-es évek elején vidéken!-, hogy a munkahelyemre bejárt egy vietnámi lány. Egy idő után elkezdtünk beszélgetni,majd meghívott az egyetemi gólyabálra ahová leutaztak a barátai BP-ről.Na itt ismertem meg az első pasimat.  Ettől kezdve nem volt megállás!!!

Minden hétvégén utaztam fel, és igy egy csomó embet megismertem.Ez később már öngerjesztő folyamat. 1 évvel később már BP-en laktam az akkori barátommal.

Az első kínai sráccal más módon jöttem össze( belefejeltem a hasába egy étteremben):)- de a férjemmel a nővére hozott össze, ugyanis a sógornőmet ismertem korábban.( volt egy kis üzlete a környékünkön). Mindig nagyon kedves volt egy idő után összebarátkoztunk , és egyszer elhívott magához vacsorázni-na és akkor beesett az öccse- aki  ma már a férjem.

Ez csak 2 kiragadott példa sokkal több ilyen "esetem"volt .

Bocsi ha túl hosszúra nyúltam!