boxer-gs Creative Commons License 2006.08.21 0 0 1779

Tényleg jó lett volna az infó, de azért így is sikerült egy jót gurulni az "új" gépemmel.

Csütörtökön este elvitték a jó kis 1100-es GS-emet, szombat reggel pedig sikerült is vennem egy 1150GS Adventure-t.

Szerencsére az időjárás kifogástalan volt. Elmaradt a beígért délutáni általános esőzés és vihar. Sajna estére megjött és tönkrevágta a tüzijátékot és ami a legszörnyűbb, hogy néhány ember életébe is került közvetve.

Remélem, a Szlovák túra sem ázott meg.

Én egy barátommal barangoltam egyet a nógrádi dombok között, aztán irány Szilvásváradon át Lillafüredig, onnan pedig a Bükkön át Egerbe. Tovább alsórendű utakon Gyöngyös irányába, de most kivételesen nem a Mátrán keresztűl.

Ezen a szakaszon sikerült megdöbbennem. Itt is szembesültem azzal, amivel legutóbb Erdélyben. 2 falu között egyszerre csak megszűnik a normális műút és átadja helyét egy alig egy sávnyi széles, borzalmas minőségű, több helyen burkolat nélküli ösvénynek. Persze gondot nem okozott, hisz társam is GS-el volt, de azért meglepett. Pláne, hogy a térkép szerint nem változik az adott szakaszon az út jellege.

Bő 400km-t tettem meg az "új" mocival és örülök mint majom a farkának.

Üdv. Péter.

Előzmény: TOM (1778)