Sziasztok!
Kajálással kapcsolatban írok. Eddig eléggé csak az érzésre alapozva kajáltam, nem számolgattam precízen a kalóriákat. Most viszont úgy döntöttem, hogy kiszámolok egy napi adagot, és kipróbálom, hogy mennyi is az annyi. Mivel van rajtam egy kis felesleg, ezért csak egy kb. 3000 kalóriás napot terveztem. (100 kiló vagyok)
Ettem:
20dkg csirkemellet 220kcal
10dkg kenyeret 255kcal
20dkg rizst 700kcal
1,25dkg zabpelyhet 480kcal
1,25dkg sovány túrót 97kcal
4dl tejet kb. 250kcal
15dkg trappista sajtot 570kcal
60g Cytogen Whey Pro-t 200kcal
2db almát
2db paradicsomot
1db paprikát
1 joghurtot
Ebben a növényi fehérjét is figyelembe véve úgy 200g fehérje volt, de az állati is legalább 150g.
Hát én ettől a mennyiségtől úgy tele lettem, mint a déli busz. Kicsit meglepődtem, mert azt hittem, hogy ez majd milyen kevés lesz, meg estére kopog majd a szemem.
Kicsit részletezve: reggelire kenyeret, sajtot, tejet, paprikát, paradicsomot ettem, uzsira két almát, ebédre a rizst meg a csirkét, de olyan sok lett a 20deka rizs, hogy egyszerre nem ment le, úgyhogy 3 óra körül még egy púpozott tányérnyi maradt, edzés után a fehérjeturmixot ittam meg, majd a vacsim a zabpehely, túró, tej, joghurt "kotyvalék" volt, amit szintén nem tudtam egyszerre lenyomni, tehát kétszer vacsiztam.
Szóval nekem ez a 3000 kalória körüli tápanyagmennyiség bevitele estére már egyenesen nehezemre esett.
Nektek nincsenek ilyen jellegű problémáitok? És szerintetek lehet ilyen zabálás mellett fogyni?