Törölt nick Creative Commons License 2006.08.20 0 0 5567
Túl azon, hogy egyes gyümölcsök nagyon hízlalnak, szerintem egy férfiember nem is lakik jól tőle, így majd kezdődik a colázás, stb., mert éhes maradsz.
A sulimenza nem jó, gyerekeknek tervezték, nem egy életerős felnőttnek, ráadásul lépten nyomon azt modják a hírek, hogy a minősége és tápértéke 0. Mi is összevissza melóztunk, én meg aztán reggel hattól éjjel kettőig a kocsmába, no nem a pulton kívül, hanem belül, osztán mégis tudtam normális kaját adni az embernek.
Tessék besegíteni anyókának a bevásárlásban, az ételek előkészítésében és mindjárt menni fog, hogy rendes kaja legyen az asztalon:)
Konditerem: Ott is diétázni kell ahoz, hogy lefogyj:) Aztán meg, ha ellenőrízetlenül nekiállsz ott azokat a nagy súlyokat dobálni, bizony komoly sérülést is okozhatsz magadnak.
A 90 napos diéta könnyen tartható, hiszen a gyümölcsöt meg tudod venni reggelre, és egyfélét kell főzni anyókának, amit ebédre és vacsira eloszt Neked. Szóval nem megterhelő elkészíteni, és minden este valóra váltható a másnapi kívánságod.

Tudom, kicsit keményen megmondtam amit gondolok, de nem akarlak bántani, csak felrázni, mert ha így folytatod, akkor 40 évesen egy gyomor és gerincbeteg emberke leszel és nem Szépfiú:)
Előzmény: Toljadneki (5561)