No ide kuksizz szépfiú!
Az én életem párja 25 évig üldözte a bűnt, de most 46 évesen sincs elhízva. A cigit Ő is rágta kb. két évig, amíg egy nagy csatározásunk alkalmából megigérte, hogy eldobja. Eldobta:)
A lényeg a következő: Tessék napi háromszor rendesen enni, nem összevissza, amikor eszedbe jut. Reggeli normális férfias adag, mondjuk tojásrántotta, paprika, paradicsom egy szelet kenyérrel. Ebéd egy normál felnőtt tányérnyi főttétel, vacsora egy felnőtt adag mondjuk natúr husi párolt zöldségekkel. A colát felejtsd el. Ásványvíz jobb! A feleség szerpe a legfontosabb abban, hogy helyrejöjjön tested lelked. Igenis mindennap amikor melóba mész csomagolja be a napi kajád, mert muszály rendszeresen enni. Aki nem eszik, az bizony hízik:(Én 25 évig minden nap dobozoltam az emberemnek a kaját és bizony emlékeztettem is rá, hogy meg is kell enni:)
A bagót sürgősen felejtsd el! Szar, drága és tüdőrákot kapsz. Nem beszélve arról, hogy büdös lesz a hajad, a ruhád, a szád... és kinek van kedve egy bagós szájat csókolgatni?:)
Szerintem egyébként minden férfi lehet szexi, függetlenül a kilóktól, de az nagyon fontos, hogy magadnak megfelelj.
Az időjárási frontokról csak annyit, hogy én egy elég edzett színpadi táncos vagyok, de az utóbbi néhány hétben erősen kóválygok:) Szóval nem beteg vagy, csak már nem bírja követni a szervezeted ezt a sok változást.
No attól függetlenül irány az orvos, aztán rögtön tudni fogod a következő lépést:)
Na nyomás!