Teljes mértékben egyetértek Picujjal!
Én most 2500 km-nél vagyok, de pár előzést leszámítva, ahol 4500 környékéig húzattam, nem nyomom neki. Általában 3000-nél elváltom, néha 3000 és 4000 között. Nagyon sajnálom a gépet!..:-))
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sokat járok helyben, kisvárosi forgalomban, így nem is kell gyorsan felvenni a forgalom rohanó ritmusát, tehát van lehetőség kissé öregurasan lavírozni. No meg az is sokat számít, hogy nem kell taposni ilyenkor a pedált. Max negyed gázzal haladok tovább felváltás után.
Ha taposni kellene, akkor nem lenne elég a 3000-nél elváltás, mert nagyon erőltetve lenne a motor a kis fordulat miatt. Akkor 4-5000-nél lenne egészséges elváltani, hogy a magasabb fokozatban 3-4000 között nagyobb gázzal ne erőlködjön a motor.
Mostanában rengeteg lacsit látok itt a parton! Zengős, gemenci, gyulai rendszámtartókkal. Még az is lehet, hogy valamelyik klubtárs közlekedett erre nyaralása alkalmával?
Az átköltözést én is támogatom, viszont a siófoki talit már ne tegyük át máshová ha lehet! Egy rokonom esküvőjén való részvételt mondtam le a tali miatt!
Jut eszembe:oldalkocsis, gyerekes tali lesz? Merthogy asszony is eljönne, a fiamat meg egyszerűen nem hagyhatom itthon, mert amióta megvan a lacsi, amerre járunk mindig kiabál, ha egy másik lacsit meglát!! :-) Ma is bicajozni voltunk a parton, amikor meglátta a zengős rendszámtartójú beige ötajtóst és meg is jegyezte, hogy nekünk is majdnem ilyen színű lett, de végül az ezüst mellett döntöttünk. Talán megcsapja a benzingőz őt is és nem volt hiába, hogy fiút akartam!.:-))
Üdv az új tulajoknak! Együttérzek velük, amiért nem tudnak kiszállni a friss szerzeményből, én is így voltam vele 2,5 hónapja! :-))