Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.08.19 0 0 4370

Ezaaaaz! Ugyanez. Szombat este szól, hogy ő haverokkal megy billárdozni vagy hasonlók. Vagy csak felhív, hogy "későn jön". Irtó elszállt az agyam. Persze én is egyszer leléptem, hogy nem szóltam, és az lett, hogy írt SMS-t, hogy "azt csinálok amit akarok, de ő csak a haverokkal volt". Azt hihette, hogy pasizom. Persze ez sajna nem akadályozta meg abban, hogy máskor is elmenjen. Valamit biztosan nemjól csináltam, vagy csak nincs olyan szerencsés természete, mint a párodnak. o_Q

De aranyos, hogy megijedt, hogy otthagyod. ^_^"

Hajjaj. Nemnormálisak. Körbekörbe. @_@ Mondjuk a köntörfalazást, célozgatásokat az enyém sem bírja. Az sem rossz, hogy ugye olyanok, hogy ha valami nem működik, vagy rosszul megy, akkor csak nyugodtan kell ülni, és megvárni/kivárni, míg minden jobbra fordul. Mert ugye az, hogy nem megy valami az NEM az ő hibájukból van. Hanem csak az "égiek" nem kedveznek éppen akkor. Ha nem is ilyen formában indokolják meg, de akkor is ez van. Vagyis én ezt tapasztalom. Miért lenne az ő hibája, ha az egyetemen valami (ami ellen persze tehetett volna!) nem jól sül el?! És ebben keményen hisz is. X_X 

Előzmény: lulu? (4368)