Hi!
En tagnap vettem egyet hasznaltan. Ugyanigy iPOD mini. Nekem win van a gepen, szoval csak a windows-os tapasztalataimat tudom megosztani.
Felraktam a gepre az iTunes-t. Osszedugtam az iPod-ot a geppel, ekkor kiirta az iTunes, hogy nem igazan tudja olvasni a bedugott iPod-ot, toltsem le az Ipod drivert, es ott frissitsem az Ipod firmware-et, es akkor jo lesz. Szep elgondolas, meg is tettem. Ekkor kijelenti, hogy mac formazott, a windows ezt nem tudja olvasni, mondom akkor format, hogy oruljon. oke, ezutan remeltem hogy az iTunes kepes felismerni, de nem. hivtam a a szervizt hogy mizu ilyenkor, mondta a csavo hogy rakjam fel megegyszer az iTunes-t, ha akkor se megy akkor vigyem be hozzajuk. No ezek helyett felraktam az ephPod programot, ezzel semmi gond nem volt, egyszeruen lehet hasznalni. Ezt javaslom neked is, ha win-ed van es problemazik. Nagyjabol ennyi tapasztalatom van 1 nap utan. Tetszik, jo a design. viszont a shuffle opciora nem jottem ra, hogy mikor hogyan jatsza ossze vissza a szamokat. illetve a fomenube kirakhato hattervilagitas mi celt szolgal... marmint nem jon elo semmi menu a lenyomasara csak kikapcsolja a vilagitast.. nem gyorsmenu vagy akarmi. Apropo nincs valakinek pdf-ben magyar hasznalatija ipod mini-hez? Illetve egy folosleges ovtarto? Ez elvileg a csomag resze, de en hasznaltan vettem es nem kaptam olyat...
Flash memoriara nem lehet kicserelni a microdrive-ot? Nem szeretem a mozgo alkatreszes dolgokat:) Mondjuk CF kartya (meretben ugyanott vagyunk).
udv vZs