Yessss!
Megvan a pontszerzés!
Monte Carlora nagyon készültem, VIP-eztettünk 3 főmuftit, kijavítottam szinte 0-ra 2 autót.
Az edzésen semmi extra, 18-19. helyeket szereztük meg, sőt asszem ez negatív csúcs a szezonban.
Eztán jött a meglepi: esőben kezdődött a futam. Na itt felcsillant a szemem, a 4-es esőmenő Nakano először bizonyíthat. 2-es volt a pálya szárazsága, így inter gumikkal kezdtünk.
Nakano rögtön a rajtnál 3-at ugrott előre, majd belehúzott. A 7. körre a 11. helyre küzdötte fel magát (ne feledjük, ez Monaco).
Ekkor méginkább rákezdett az eső, és nem késlekedtem: Nakano-t azonnal, Dinizt 1 kör múlva ki is hívtam esőgumiért. A mezőny inter gumikon volt, és 1-2 kivételtől eltekintve nem cseréltek. A boxkiállások után Nakano a 16., Diniz a 20. volt.
Na uccu neki: Olyan 15 kör alatt Nakano az első Irvine-hoz képes hozott 30 mp-et, de ami a lényeg, hogy átgázolt a mezőnyön, ott volt az ékes 6. helyen. Közben Diniz is feljött 13.-nak.
Azonban a 23. körben kisütött a nap. Ez pont kapóra jött a mezőnynek az első cseréhez, páran egyből bementek, de aki nem, az is gyorsabb lett az inter gumikon mint mi az esősekkel. Mielőtt Nakano elkezdett visszaesni, már a 3. (!!) volt.
Vártam, hogy mivel cserélni kell, akkor már egyből szárazat teszünk fel. Plusz amit még nem mondtam, az eredeti terv az volt, hogy hard 1 cserével meglepem a mezőnyt. Szóval a 30. kör környékére terveztem a kiállást, ami az utolsó lenne :)
És így is lett, a 28. körre felszáradt a víz, kihívtam az addig 8.-nak visszaeső Nakanot.
Eddigre a mezőny úgy szétszakadt, hogy a cserével is megtartotta a 8. helyet.
A többiek még mindig inter gumikon voltak, így újra elkezdődött a fogócska.
Nem ragozom, még annyi történt, hogy amikor a mezőny kiment a 2. cserére Nakano feljött 4.-nek, és meg is tartotta a futam végéig!
Diniz meg nemtom mit csinált, stabil 10. volt, de az uccsó körben kicsúszott vagy mi. Az eredményben ugyan 10. 2 kör hátránnyal, de volt egy hírem, hogy a nem pontszerző autónk nem ért célba, meg össze is törte.
Na ezek a jó hírek. Ugyanis a team-re ez a csoda semmilyen hatással nem volt, ugyan úgy maradt mindenki 0 morállal, és 60%-os teljesítménnyel :(
Szinte semmi nem halad így, nem tudom mire jutunk. A pénz mondjuk gyűlik ezerrel, évvégén a gyárat kibővítem.