Kymry Creative Commons License 2006.08.19 0 0 11276

Jujjj, köszi szépen, megnéztem:) Hát, az oldal minősége is pont olyan, mint a fórumé, szerintem a www.stevenssnooker.com -nak a fordítása, ráadásul pár helyen még hibás is:) Mondjuk a "folyamatosan beszél walesiül" fordításon jót röhögtem, de valahogy nem tudtam elképzelni, hogy Mattynek egész nap be nem áll a szája, és walesiül hörög:)) Viszont a galéria nem rossz, bár a képek többsége megvan már nekem is. A fórum még eléggé kihalt (persze az a csajos nyáladzás, ami a hivatalos fórumon megy sem semmi, még láncnovellát is írtak róla meg Hunterről;-P). Szerintem aki még nem látott külföldi közvetítést, az nem nagyon tudja levenni, hogy a magyar mennyire xar, mert nincs összehasonlítási alapja. Na jó, biztos érzi, hogy lehetne ettől jobban is közvetíteni, csak valsz nem tudja, hogy hogyan.

És ha már ott jártam a honlapon, be is teszek egy képet, amit ott találtam, és nekem eddig nem volt meg.

Egyrészt ez a kép akkora LOL:) Másrészt sok-sok ilyet szeretnék látni:) Ezek ketten bármikor jöhetnek.
Előzmény: Gaaboor (11274)