Te félreértettél engem!
Nem a vállalkozók nyúlják le a gazdaságot és nem az államapparátus hanem a POLITIKUSOK! Politikusok MINDEN SZINTEN !
Van 3200 önkormányzatunk átlagosan 10 képviselővel!
Megyi önkormányzatok, átlagosan 100 képviselővel!
Országgyűlés 387 képviselővel!
Ezeket mind mi tartjuk el!
Munkájukról képet kapsz, ha megnézel a Tv.-ben egy Ogy.-i közvetítést!
Helyi szinten kiszervezik pl. az iskolák étkeztetését, hát " véletlenül " éppen egy politikus pereputtya nyeri a pályázatot. Önkori fizet, ugyanannyit ( ha nem többet ) mint amennyibe eddig került neki a konyhák fenntartása. Gyerekek attól kezdve nem hogy sz...r, de ehetetlen műkaját kapnak.
Konyha dolgozóit szélnek eresztik,csináltak 70 munkanélkülit.
KI JÁRT JÓL ?
De ez működik MINDEN szinten!
Eddig a privatizációból éltek jól, de állami vagyon elfogyott.
MOST MINKET LOPNAK MEG A GYEREKEINKEN, AZ ANYÁNKON, NAGYANYÁNKON KERESZTÜL, VAGY KÖZVETLENÜL.
Országos szinten nagyobb visszhangja van, de mindenki be tudna számolni a saját helyi szintjéről is.
Aki a rendszerváltozásra szavazott, az számolt az állami tulajdon lebontásával, a privatizációval.
Mit gondolsz, most miért ordibálnak ugyanazok ellene?
Mert közvetlenül látják, hogy mi történik!
Miközben most az EGÉSZSÉGÜNKET akarják prvatizálni elmondják, hogy TÚLFOGYASZTUNK és nyúljunk ISMÉT a zsebünkbe! ( Eközben miniszterelnökünk blogjában arról mesél, hogy Klára meg Ő mikor kedvelte meg a vörös kaviárt)
Nem tudom Te hány éves vagy, én éppen 50.
Eddig folymatosan azt hallottam, hogy majd az unokámnak jobb lesz, majd a gyerekemnek jobb lesz! Régen azzal hülyítették a jónépet, hogy majd a Paradicsomban jobb lesz!
Ez egy legitimációs duma, amely a távoli jövöbe helyezi a nyereséget a NÉPNEK, miközben az adott politika elit kanalazza a kaviárt.
De ennyire pofátlanul engem még nem hülyítettek!
Nem vagyok irigy, és a megszorítások nem érintenek húsbavágóan!
Ma egy részletet hallottam a Köztársasági Elnök nyilatkozatából. Azt hiszem ott van a lényeg! Válságban van a politika, a politikus hitele.
Ezt nem egyszerűsíteném le a választási ígéretekre!