zividivi Creative Commons License 2006.08.18 0 0 1031
Olyan vagy, mint a viccbéli tudós, aki kitépdeste a svábbogár összes lábát, oszt ráparancsolt: Takarodj! Miután a szerencsétlen állat meg sem moccant, megírta hallhatalan tanulmányát, mely szerint, "ha svábbogarak összes lábát kitépjük, megsüketül az állat".

A humánfejlődés folyamat, nem pedig egy időmetszet állapota. Minden nép életében vannak visszaeső, stagnáló és szárnyaló korszakok. Éppen az a nagyszerű az evolúcióban, hogy biztosított benne az állandó fejlődés, mégpedig éppen a különbözőségünk révén. Amint sikeresen egyetlen masszává fogják gyúrni a különbözőségeket, talán meg is szüntetik evvel a fejlődés egyik igen fontos tényezőjét.

Nekem az a gyanúm, hogy a robotok soha sem lesznek fejlődőképesek, emberként sem, akármennyi önreprodukáló programot is építünk beléjük.

//"....A terrorizmust nem is említettem, gondolom ismered velük kapcsolatban az eseményeket...."//

Hogyne ismerném! A vízcsapból is ez folyik. Csakhát ellentétben a belénksújkolt képpel, én csupán az akció-reakció vegytiszta folyamatát tapasztalom az egészben.

Előzmény: Törölt nick (1009)