Sziasztok !
Teljesen új vagyok ebben a fórumban, és pár szóban elmondanám, hogy miért is jöttem ide, kerestem meg ezt a fórumot.
Lassan 29 éves fejjel egyre rosszabbul érzem magam a bőrömben. Cirka fél évvel ezelőtt volt egy túlfeszített időszak az életemben, szétcsúsztam elég rendesen, majd jó három hét alatt a 106 kg. testsúlyomból ledobtam 11 kg. - ot. Étvágytalanság stb. Persze nem ettől, de lassan összeszedtem magam, majd kilencven akárhány kilósan egész jól éreztem magamat. Aztán ahogy rendbe jöttem, rendbe jött az étvágyam is, teltek a hetek hónapok, és most, pár perce mértem a súlyom, 105 kg.- ot mutatott a mérleg. Ez még annyira nem is ijesztett meg, viszont az elmúlt hetekben kezd visszatérni a fél évvel ezelőtt érzett kedvtelenségem, indokolatlan fáradtságom, álmos vagyok már reggel 10 - kor, de nem egyszerűen. Már attól elkezdek szuszogni, ha egyik szobából átmegyek a másikba és mondjuk megágyazok, meg a szívem is hevesebb működéssel tolerálja az ilyen "akciókat"'. Komolyabb fizikai terhelésre meg aztán izzadok mint egy disznó, szuszogok stb. Most ebben a melegben nekiálltam volna lecserélni az autómban az olajat, kis kocsi alá fekvés, kis erőlködés, aztán olyan gyengeség fogott el, izzadtam mint az állat, hogy mondom ez már tényleg nem kóser. Inkább abbahagytam az egészet, mert féltem, hogy rosszul leszek. Mintha szivacsból lett volna az agyam, letompultam, rendesen megijedtem, hogy most mi is van. Ezután jött a mérleg, mert másra már nem tudok gondolni, hogy mitől vagyok ilyen fika.
Irodai munkát végzek, mozgáshiány ezerrel, a sört meg a jó kajákat imádom. A bagót elhagytam 2,5 éve, azelőtt 12 évig szívtam. Míg bagóztam, olyan 95 kg. körül mozgott a súlyom.
No, a szófosás után most azt szeretném kérdezni tőletek, hogy tapasztalt - e más is ilyen "de rohadt fáradt meg álmos vagyok, de mitől is ?" érzést ilyen mértékű túlsúllyal mint én ? A szuszogást, meg a hevesebb szívverést tuti, hogy a túlsúly meg az edzettség hiánya okozza, de mi van ezzel a fáradtság, tompaság érzéssel ?
Hozzászólásaitokat előre is köszönöm : Toljadneki. :)