Aham, az, hogy aki dolgozik, még inkáb szakadjon meg, semmiféle jövőkép ne legyen a szeme előtt, hanem a létminimumot is alig elérve robotoljon egész életében. Ez nem az mszp-ről szól most, hanem a magyar állam-rendszerről. Az pedig, hogy Szlovákia előbb ott lesz több, mint kínos. De talán még románia is, mert elég rosszul állunk, hiszen GYF sem mert időpontot mondani, senki, mert totálisan tanácstalanok.
Reform? Foltozgatás van, nem reform, nem mernek megint semmit csinálni, csak a népen húzni még egyet, a maguk korrupt, kéz-kezetmos rendszerét képtelenek megtisztítani.
Adózás: nem az adózás a baj, hanem hogy nincs mellé fizetés. Adóznék én szívesen 50%ot is, ha 1millás fizum lenne, de nincs. Nem vagyok parlamenti képviselő, hogy lophassak amennyit tudok, onnét nézve biztos más a dübörgő magyar gazdaság.
Kamatadóról beszélek, ez igazán undorító, mert egy bizonyos réteg alig tud eltenni, és még abból is lenyúl a kormány, és nem fejlesztésre költi, hanem a saját zsebébe tömi. Hát ezzel van bajom.
Helyzetjavítás? A külföldi elemzők miért húzzák le sorra a kormány terveit? Biztos totál hülyék, hiszen ott nem dübörög úgy a gazdaság, mint itt. Új adójavaslataim voltak nekem is lejjebb: vissza még a füstadót is, szakadjon meg a magyar!