Agent J Creative Commons License 2006.08.18 0 0 2076

Csonti! :)

Úgy látom sisak/maszk vonatkozásában nagyon egyre jár az agyunk!:))) Bár megmondom gondolkodom a Riddell Revolution (ha jól írom londonul...) témában is...

Ha arra gondolok, hogy az általad javallot típus 37.000 HUF + 5.000 HUF a maszk, a Revo. 47.000 HUF maszkostul. Ezek szerint 5 papírral drágább a Revo...  Hááát nagyon nem tudom... addig eldöntöm!

A másik... Van valami jelentősége annak, hogy a vállvédő "beakasztós", vagy csattos ??? Csak azért, mert megfigyelésem szerint az OL-es változatok többnyire akasztós és csattos megoldásúak. Persze vannak duplán akasztósak is...

Ahogy elnéztem a Riddell és Rawlings közül fog kikerülni a befutó... Jut eszembe, tudtok olyan helyet ahol meg is lehet kamillázni a cuccokat, és van viszlagos választék is? Én tegnap jártam egy helyen, és azt mondták vmk jövő héten lesznek felszerelések...

Esetleg cipő vonalon volna infótok? Balga módon körülnéztem vagy 5 sportáruházban... persze hagyományos focihoz való spéci cipőből kb 10 félét vehettem volna! De olyat, ami nekünk kell....

AJ