_fatu_ Creative Commons License 2006.08.18 0 0 317
Miféle rendszerkatona vagy te??? Ha már te osztod a népet, válaszolj meg egy-két kérdést: mit ígért az mszp-szdsz (akikre személyszerint szavaztam, mert bíztam abban, hogy lesz végre valami REFORM(!!!) de még 1x nem tenném) az adózás terén? mit ígért megszorítást, vagy reformot? elfogadnám én a megszorítást, ha nem csak engem szorongatna, hanem magán is megtenné ugyanezt, és emellett még valódi REFORMOKAT is látnék. Csak az nincs sehol.
Szóval majd ha tényleg helyzetjavító lépések lesznek, nem népszopatás, akkor beszélhetünk. Nem véletlenül marasztal el minket minden külföldi elemző, azt hiszem erről sem a fórumozók tehetnek, hanem a vezetés. Adózásról pedig annyit, hogy azt is adóztatni, amit a dolgozó ember nagynehezen összekuporgat, igazi pofátlanság, úgyhogy ne osszad itt az észt.
Nincs választási hangulat, kérd meg az embereket, hogy csak akkor adják neked a cédulát, ha elégedettek az intézkedéssekkel, és mondd el azt is, hogy mit terveznek az önkormányzati választások után. Kiváncsi vagyok, hány cetlit kapnál.
Előzmény: alto (315)