A tálibokat nem én hoztam fel. Csak reagáltam. A topic témájához pedig annyiban kapcsolódik - bár lehet, hogy ezt a laza kapcsolatot nem szeretnéd tudomásul venni, - hogy Magyarország nem független állam. Papíron, formailag léteznek a demokrácia nyomai, azonban a gazdasági és politikai önállóság már nagyon régen elveszett. Minket gazdasági eszközökkel pofoztak és pofoznak be az új világrendbe, amit a tálibok, irakiak és egyéb kis népek esetén ha kell, akkor katonai eszközökkel. Másrészt meg szeretnélek kérni, hogy csak azért, mert nem tudsz, vagy akarsz esetleg messzemenő következtetéseket levonni abból, hogy a világot részben erőszakkal, részben gazdasági kényszerrel láncon vezeti egy szűk hatalmi csoport - ledorongolod a másikat offolás miatt.
1. Semmi konkrét bizonyíték nem volt Bin Laden pontos tartózkodási helyéről
2. 9.11-et a világot irányító és a szálakat mozgató "szuperkormány", "szindikátus" - mindegy hogyan nevezzük szervezte le és hajtotta végre és irányítja azóta is a terrorizmust.
3. Most akkor vannak értékrendek vagy nincsenek? Mert az álhumanizmussal akkor én az áldemokráciát állítom szembe.
Áldemokráciában élek egy virtuális országban. Ahol virtuális bal,- és jobboldal vezeti meg a honpolgárokat és nyalják a seggét az ország láthatatlan és valódi irányítóinak és mindenben készségesen kiszolgálják ezt a csoportot.