_fatu_ Creative Commons License 2006.08.18 0 0 310
neked is és freepeak-nek is: csatlakozom én is. csak annyira beteg fertőnek látom az ország vezetését, hogy nem látok rá semmi reális esélyt, hogy váratlan pozitív fordulat állna be. olyan ez, mint a focisták: ma már nem tűnnek fel igazán kiemelkedő focisták, termelik őket. nálunk úgy termelik, hogy megfeleljen a korrupt rendszernek. demokratikusan ezek ellen... hát... hajrá.

elszaladt a ló most nagyon, az GYF-en kicsit azt érzem, hogy azt hiszi, bármit megtehet. és úgy néz ki, tényleg így van. a program azonnali eredménye: újra gyengül a forint... szerintem nem kell sokat várni, hogy 300 legyen az euro. középtávon: lelassul a gazdasági növekedés: hosszú távú eredmény: maradunk a sor végén, és mégcsak nem is ez a baj, hanem a lemaradásunk egyre nagyobb lesz, toporgunk egy helyben ahelyett, hogy mennénk másokkal.

Orbán is csak a saját ismerőseit nyomta, ahogy most a Ferkó. Ezért mondom, hogy egykutya. de tény, hogy amit most művel az mszp, az bőven túlvan az illendőség határain.
nemzeti radikalizmus: remélem nem egy csurkaféle emberállatra gondoltál. mert az lenne még szép világ. de tényleg egy olyan ember kéne, aki nem fél seggberúgni néhány lebetonozott vezetőt, mert anélkül nem lesz itt semmi.
én meg megyek, és ebédelek egyet! :)