láttam a "miért kell a megszorítás" bannert... lehet levelet is írni nekik... minek? a szakemberek véleményét nem hallgatják meg, akkor a "nép" véleménye mit számít? ott van egy kép egy fecskendőről = bár a szuri kicsit fáj, de meggyógyul tőle az ember. én egy másik banner is indítanék: egy vödör, aminek nincs alja, GYF egyik kezével szórja bele az emberekről lenyúzott pénzt, a másikkal pedig alulról veszik ki azt, és osztozik a politikus cimboráival. nagyon beteg ez az ország, és azok, akik miatt ilyen, természetesen most sem a rendszeren változtatnak, hanem azt szivatják, aki kívül van ezen a korrupt rendszerükön, de fizet neki: vagyis minket.
ellenben nekem is lenne néhány javaslatom: pénztárcaadó: ami a tárcában van, igenis adózzon, a vödörbe bele. foylószámla adó: ami a folyószámlán van, adózzon. - így nincs kiskapu. a kamatadó pedig eldobja a kiskapu kulcsát. levegőadó: vessünk ki 25% áfát a levegőre is, a levegő árát pedig a kormány határozza meg. esetleg a füstadót is újra elő kéne venni... új néven: hőadót - aki fűt, adózzon!
ez a program megint arról szól, hogy hogyan lehet még több pénzt beleönteni egy feneketlen vödörbe, anélkül, hogy a vödör fenekén lévő lyuk átmérője ne legyen kisebb - egy bizonyos kör ugyanolyan kényelmesen ki tudjon venni belőle. nincs ebben egy csipetnyi reform sem. ennél hazugabb kampány/kormány azt hiszem még nem volt, és én még örültem is, hogy nem OV fejét kell 4évig nézni. nézésadó: aki néz, fizessen!
egy dolgot kérnél én az EU-tól: vizsgálják át a magyar viszonyokat. de ehhez töketlenek, sajnos. külföldről kéne egy kevésbé korrupt bizottság, mert ahogyan a fertőzött számítógép sem tudja megtisztítani magát, úgy a magyar állam is képtelen megszabadulni ettől a beteg rendszertől. de szerintem a legtisztességesebb ellenőrző csapatot is lefizetnék itt - a mi pénzükből.
hajrá magyarország, igen-igen?