kishabos Creative Commons License 2006.08.17 0 0 123
Kedves gyomnövény:-) amikor én voltam terhes, a 22. héten - munka közben összeestem, és a főnököm kihívta a mentőt, és a nőgyógyászaton a doki megállapította, hogy a jobb vesémben kb 1 hete áll a méreg, mert a kis csíra ráfeküdt, és vesegörcsöt okozott. kaptam 3 liter koffeines infúziót, és feküdnöm kellett. De a doki tudja, hogy mikor van gond, és mikor nincs. És másképp!! voltam terhes, meg másképp szültem(2 napig) mint azt a nagykönyvek megírják.( ne nézzél sok drámát a tévében, mert attól fogsz rosszat álmodni, és el is hiszed, hogy az életben is úgy van)Ettől még nem hibáztatom a gyerekem apját - olyan szituban, ahol a gyerektémának semmi köze az alap problémához. - egyébiránt a kölköm az Eltén tanul- társadalomtudományokat( ennyit a fogyatékról).
A párom, meg nem segített soha azzal, hogy inkább szorongatta a kezemet, és nem ment sehova.Hisz beláttam, hogy ha nem keres pénzt, akkor nincsen semmi, még egy üveg savanyúuborka sem- pedig abból 3 üveggel ettem naponta....
Az orvosok dolgát nem akartam rá terhelni - mert nem is ért hozzá. De menjen és keressen pénzt, mert azzal tud biztonságot teremteni. Ennek ára van. És amikor egyedül hazamentem a gyerekkel, akkor nekem nem volt aki átjött hozzám, amíg lefürdök... de hát a kényelem.... és a követelőzés, fura szokásokat tud kifejleszteni az emberben. ellenszere ..... az önállóság:-)) akkóóó most nyertem:-))

Na de az alapkérdéshez visszatérve.... Ha az én lakásomat elfoglalja a sógornőm, meg a pasija (aki ugye a párom tesója) és mivel a lakás elég nagy, hogy akár kb 9. ember is elférjen benne, akkor miért is van, hogy még én leszek a paré:-)??? csak mert egy barátomnak pár hétre szüksége van egy fedélre, ahol meghúzza magát....
Akkor jól meg kell sértődni, és felcsapott orral odébbállni? és az asszony( az egészséges szép gyerekkel) már nem "kommunázhat" kedvére , hisz meg kellett volna tűrni valakit - aki mellesleg már vett részt az Ő életükben is.... de egyébként érdekei nem sérülnek... De a tesó érdekei sérelme az nem hoz lázba, hisz mindenki szívességből használhatott volna valamit, ami nem is az övé. De nem is kellett volna azt gondolni soha, így nem vitték volna magukat "c" vágányra.

no nekem meg ez a véleményem... és én is egy paré vagyok, mert a sógornőmet úgy eligazítottam amikor a szivességből odaadott lakásomból kidobálták az én cuccaimat, hogy azóta se szólnak hozzám --- de nagyon tudok röhögni... jönnek még az én utcámba....haha. őt ahelyett, hogy elgondolkodtak volna, jól kicsesztek velem, mert elmentek egy havi 100 ezres albérletbe... na gratula.... ennyit az észről...

Előzmény: gyomnövény (121)