riffentyu Creative Commons License 2006.08.17 0 0 363

Igen, érdekelnek az ilyen fölmérések. Személyes tapasztalatot nem tudok mondani ezzel kapcsolatban. Kb. 8 hónapja folyton csinálom a kaukázusi kefírt. Előtte sem volt semmi bajom és most sincs.:) Viszont nagyon finom. Fölhasználom különféle salátákba (majonézes és sima, különféle zöldségekkel) - tejföl "helyett", de egyszerűen csak meginni is jó. Meg főzelékekhez, zöldséglevesekhez, bármihez, amihez illik a savanykás íz.

Jól érzik magukat a gombácskák, szaporodnak mint a bolondok. Megint van egy csomó. Ha kér valaki, szívesen adok. Akármennyi is termelődik, sohasem dobom ki, gondozom, karbantartom őket, szépek, jószagúak, fehérek frissek.

Előzmény: laci62apafej (362)