athos777 Creative Commons License 2006.08.16 0 0 862
101 ről inditottam fogyasztást májusban, juli közepén 80 voltam. és még igy is volt egy két hely ahonnan nemakart lejönni a zsír (hát alsó régiója, a farizom ) . de nam akartam tovább fogyni, mert sok izom megy le már ilyenkor. nem vagyok versenyző, minek? de jól néztem ki önmagamhoz képest. nem voltam nagy, de eres, szálkás folt mindenem. vizhajtás után egész brutál volt a fazon!:D

Biztos vagyok benne, hogy a diéta során sokat fogsz tanulni magadról, a testedről. a szénhidrát iránti sóvárgás hamar elmúlt nálam. de a két hónap soán folyamatos éhség volt rajtam. az az érzés, hogy bármikor tudnék enni bármennyit.

az esti para nekem is megvolt, én úgy oldottam meg, hogy egy adag scirkéhez pároltam 300-400g brokkolit (15-20g ch, én a zöldséget is számolom a diétába, mer sokat eszek belőle) és köretnek ezt ettem lefekvés elött 3 órával. alvás elöt meg natúr csirke, tojásfehérje, lenolaj. csak zért, hogy el tudjalk aludni.

Az jó ha az izomveszteséget minimakizálni próbálod, de ne törj le ha többet gyengülsz, mint amennyire számitasz. hipp hopp visszajön az erő (én már most majdnem olyan erős vagyok mint májusban, csak 93 kilósan!) és ne a mérlegnek fogyj, hanem a tükörnek! akkor jó, ha a combod, hátad, hasad is eres már!

KITARTÁS! MENNI FOG!
Előzmény: Törölt nick (861)