tehtube Creative Commons License 2006.08.16 0 0 3417

De, azért jobban szól Motion Sound-dal féllezli volta ellenére is az XB.

Soxor leírtam már, egy billentyűsnek ugyanolyan joga van a saját alapjához mint egy gitárosnak, ahol ez evidencia. (Viszont többször hallottam gitárzenekart alap nélkül játszani, hogy csak bedugták a dzsekkjeiket a stageboxba. Ha jó zenészek voltak, így is jól szóltak)

Egyből előny a lezlinél, hogy egy külön, önálló dobozból szól, ráadásul a MS hangkarakterét igencsak a 147-es akusztikájához igazították. Crossover=800Hz

1: egy vacak monitor, vagy egy kis billentyűkütyü helyett a MS lényegesen jobban szól, még a lezlitlen szintimódban is, csak alul, kétutasan.

2: azért egy csöves előfok szépen vastagítja a hangot, akár torzításig vezérelhetően.

3: az a magastölcsér tényleg forog, mégha méret/súlycsökkentésből kisebb körívet is jár be mint a nagytölcsér

4: A dobrotor effekt is megteszi.

5. mindezt belülről kimikrofonozottan és összekeverve ki a külső PA-ba, nagyon jó hangzást ad.

Az XB-k hangját is lényegesen javítja. Persz az előbbiekből a legtöbb bármilyen lezli esetében érvényes.

Érdekes, hogy nem mindig megy a tallózás->feltöltés->kép szövegbe húzása többeknek. Volt hogy nekem sem. Max 512 kb képméretet enged, de 640/480-nál nagyobbat nem.

Előzmény: okumoto (3409)