Demim úr Creative Commons License 2006.08.16 0 0 1575

A családi legendárium nem képes a történelem lefedésére. Erre már többször felhívtam a figyelmedet.

majd két hónapra rá a családi legendáriumodra hivatkoztál. emlékszem.

Te most rövidúton levezetted nagyszülőd fiskális bázis nélküli özvegyi nyugdíjának létéből a kommunista rendszer nagyszerűségét.

bár sajnos az absztrakció képesssége nem adatott meg neked, így a gondolkodás-analizálás-kommunikáció rendszere értelmezhetetlen számodra, de ebből nem a kommunista rendszer nagyszerűségét vezettem le.

másik büntetésed az, hogy kimutasd, az ország gazdasági helyzete, közállapota és a Tűzoltóság (mint állami szerv) hatékonysága, napi gyakorlata között semminemű összefüggés nincs, hogy a politikai döntéshozók ténykedésének nincs hatása rá

az előző séma alapján ezt sem mondtam. azt mondtam, hogy a politika távol áll a napi működéstől, hogy nem kis-Sztálinok zárják el a tűzcsapot akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá.

Azon, hogy milyen elvakultan vonod magadra a gyászolók megvetését.

óóó, persze, a gyászolók itt ülnek az internet előtt, és engem olvasnak, teeee, mikkamakka... ;-)))

normál emberi léptékkel mérve minden halál szomorú/iszonyatos, ezen nem is humorkodtam soha - ha jól emlékszem. más kérdés, hogy én ehhez másként állok hozzá, de ez itt mindegy...

Előzmény: bloki (1574)