forspond
2006.08.16
|
|
0 0
4376
|
Kietlen és kopár lenne a Vízöntők nélkül a világ. Sziasztok! Még időben:))) felfedeztem ezt a helyet, ahol ennyi hasonló de mégis egyedi ember koncentrálódik. Január 27-én van a születésnapom, a legjobb barátaim Mérleg és Nyilas jegyűek, az én aszcendensem is Nyilas. Én imádom, hogy ilyen vagyok, amilyen, csak az bánt, hogy így nagyon nehezen fogok férjhez menni:))) Unalmas, földhözragadt, konzervatív, gyáva és gyenge férfiakkal ismerkedtem meg többnyire. Tíz évig egy Rák jegyű sráccal voltam együtt, ég és föld volt a kettőnk jelleme, nagyon másképp éltük meg dolgokat, de nagy szerelem volt, ami sokáig összetartott bennünket. Kettősség és állandó kombinálás, öntörvényűség és kishitűség, nem is sorolom tovább, hisz mindenki tudja, miről is beszélek. A neten ismerkedem, de lehet, hogy nagyon rossz elképzeléseim vannak arról, milyen típus is illik hozzám. Mindig megtalálnak a papucs típusok, és annak ellenére, hogy dominanciát kommunikálok, nem akarok egy kapcsolatban domináns lenni. Vajon létezik olyan férfi, aki egy magamfajta nővel szeretne élni?:))) |
|