pizo Creative Commons License 2006.08.15 0 0 2

Szia FFU,

Szerintem itt ketten leszünk. Én szakmabeli vagyok (iü. gépjárműszakértő), a harmincas éveimnek pont a közepén. Már nagyon régóta tesztett az MGB, érdekes módon én a Coupe formáját sokkal szebbnek, harmonikusabbnak látom, mint a Roadsterét. Az is érdekes, hogy bár a Coupeból kevesebb készült, olcsóbb, mint a Roadster. Az MGA is tetszik, de az árakat és az alkatrész beszerezhetőséget látva (van pár veteránautóm amikhez már csak bontva lehet sok alkatrészt beszerezni) a B-nél maradtam. De mindenképpen krómos kellett. Az MK I-ek nagyon lepusztultak voltak, MK II-ből viszont van választék. 

Megnéztem az A Coupe utasteréről pár képet, hát nem egy táncterem, lehet hogy el sem férnék benne (186 cm vagyok), a B sem túl nagy nekem, de még pont jó. A hátsó ülés(pad) viszont szereintem max 10 éves gyerekeknek jó, kisebbnek tűnik a fejtér, mint a kispolszkiban. 

Amúgy a B-nél is a kardánalagút jobb oldalán van a kézifékkar. Szerencsére az én autómon nem alakítottak semmit (lásd a képet), max a rozsda rágcsálta meg kissé (többé). FFU, a Te autód viszont igen szépnek tűnik, teljesen működőképes is? Hogy döntöttél egy ilyen veteránautó mellett, amit nem is igen ismernek Magyarországon?

Üdv: Zoli  

Előzmény: FFU (1)