trazz Creative Commons License 2006.08.15 0 0 750
Én általában egy kör alatt kifejlesztem őket. O:)))))))))
Mindent el tudsz lopni amit kifejlesztettek és használnak. A lopkodással a probléma a következő : a dolog lényege, hogy technológiában (is) megelőzd a vetélytársakat. A lopkodás jó (olcsó O:D) dolog, azonban van két hátulütője :

1, Csak azt tudod ellopni amit más már kifejlesztett
2, Tőled is lehet lopni

Az elsővel nincs gond : a különböző dolgokat általában kifejlesztik más-más csapatok, így mindegyiktől lopva elég jól fel lehet szerelkezni.
Az utóbbi azonban nagy gond, ugyanis hiába lopkodsz össze mindent, ha tőled is ellopja boldog-boldogtalan, akkor oda az előnyöd. Tehát ha már lenyúltál 1-2 fejlesztést akkor érdemes abbahagyni a lopkodást és minden enegiát az autó őrzésére koncentrálni! Ugyanis jobban jársz ha van 4db egyes szintű fejlesztésed miközben a többieknek csak 1-1 akad, mint ha van 4db hármas szintű fejlesztésed, de a többiek is mind lenyúlták már tőled. Igaz hogy jobban megy a kocsid, de a többieké is...

Jellemző módon, nekem már akkora a technológiai fölényem ilyen téren hogy mindenki tőlem akar lopni. Legutóbb a Benettonnak legnagyobb meglepetésre sikerült is, annak ellenére hogy már 41!%a őrzi az embereimnek a kocsit. Igaz, vicces is a dolog, mert egy-két csapat (köztük ők is) már olyan energiákat fordít a lopkodási próbálkozásokra, hogy a kiállásai finoman szólva szarok. Benettonék 3 kiállásos taktikával 9 MPeket produkáltak legutóbbi versenyen. O:)))))
Nem is értem miért szenvednek érte, mikor én egy kör alatt fejlesztem ki őket, és általában az esetek felében el is fogadja a FIA. Lehet, emiatt siránkoztak? O:D
Előzmény: Ocean (747)