toto92 Creative Commons License 2006.08.15 0 0 748

Hogyan lehet a '98-as kocsit fejleszteni? Kezdtem egy másik karriert a Jordannal (a Tyrellnél, hát, szóval ott egy szikra, és levegőbe repül az egész bagázs, meg rossz szerződéseket kötöttem, a Minardit meg majd folytatom, de untam a macsak-egér játékot (t.i. egyszer xy-nak túl hosszú a 2 év, utána túl rövid az egy év, majd ismét, legszívesebben fejbelőttem volna). Kéne a fejlesztés, mert nagyon szar a kocsi. A 2 csillagos tervező nem túl jó, bár a szezon bíztatóan indult.

Ausztráliában Hill 5. lett (RS motorhiba miatt kiesett), Braziliában egy óriási bakit vétve (RS-t egy kiállásos stratégiával küldtem pályára, mikor ott bármikor eleredhet az eső, el is eredt) végül RS szerzett egy újabb 5. helyet. Hill pont akkor esett ki (motorhiba), mikor eleredt az eső :( Argentínában a soft gumik túl hamar elkoptak, így Hill négy körrel  a vége előtt defekt? (puncture) miatt, RS két körrel a vége előtt saját hibájából kiesett. San Marino-ban Hill újabb két pontot szerzett, de 5.-ek vagyunk, és még kéne egy futamgyőzelem is :O