Törölt nick Creative Commons License 2006.08.15 0 0 230

Nem tudom, én általában látni szoktam, hogy gyáva vagyok, meg félek valamitől, sok rosszkedvet is okoz...Sokszor adtam már csövesnek pénzt cigit, kaját, bármit de nagyon ritka volt ebből, amikor szívből adtam, és nem is próbálom meg úgy beállítani, mint ha önzetlen lennék, amikor meg mégis, és látom, hogy szépíteni szeretnék a dolgon, akkor bevetem a nehéztüzérséget, az iróniát. :)

Én bajban vagyok, amikor valahogy meg kéne határoznom magam, mert szerény élettapasztalatom is annyi helyzetet foglal magában (pedig valószínű, hogy sokkal kevesebbet, mint más egykorúé), és annyiféleképp válaszoltam már, hogy fogalmam nincs minek tartsam magam. A berögződések ellenére voltam már nyitott, jószívű, kedves, félénk, gonosz, önző, gyáva, bátor, tehát sok minden. Gondolom a jelen állapotom pedig a berögződések határozzák meg főként, és ez az, ahol változtatni szeretnék.

Az egyik uralkodó berögződés nálam a FIGYELMETLENSÉG. Soha nem veszem észre, ha elkalandozok a gondolataimban, és a jelenségek dzsungelében.

Előzmény: moirák (228)