Szia!
Egyébként tényleg nem fontos, csak kíváncsi voltam, hogy esetleg ha te tippelsz valamire, és esetleg még be is jön, akkor én is kíváncsi lettem volna, hogy te ki vagy, ennyi, érted? :)
Szerintem "annak a csajnak" nem jelent gondot engem kerülgetni, mivel azért ez január óta, mióta történt az ominózus eset, most fordult először elő, hogy nyílt terepen :) összefutottunk, holott ő ugye annak idején közölte, hogy úgysem fogunk, hiszen Bp baromi nagy város. Hát tessék.
Egy nagyon jó barátnőm szerint, aki tud a történésekről, én túl jószívű és becsületes vagyok, hogy még akkor én akartam neki köszönni, ő természtesen valami "bunkóbb" dologgal reagálta volna le, mármint beszólt volna valamit "annak a csajnak". :))))
én meg nem vaok ilyen, és nem is szeretnék, én mit már múltko ris mondtam, nem szeretnék neki semmi rosszat, semmit, egyszerűen legyen boldog úgy ahogy van.
Vízöntőség: :), én akkor pont az ellentéted vagyok, mert én pl. nagyon szeretek pontos lenni. :), és bosszant, ha más pontatlan és várni kell, tudod ez a "miért mindig nekem kell várni?" dolog.
Ironikus, mindenkivel szemben? :))))))))) Én ezt nem vettem észre.
Naturális, miben nyilvánul meg?
Szabad megkérdeznem mi a foglalkozásod? Nem pszihológus vagy véletlenül?
"Ami nagyon rossz, hogy ha valami zavar valakiben, mikor együtt lakunk, nem mondom neki, hanem gyűlik bennem, és akkor egyszer csak kifakadok. De ez talán nem is vízöntőség, ez a saját hülyeségem lehet.
Elég boszúálló vagyok, meg haragtartó-sajnos, de megnyugtatlak, ez se a jegy miatt van-ezt csak a skorpió aszcendens teszi."
Mintha a barátnőmet hallanám, csak nem neki is skorpió lehetett az aszcendense?
Nem tudom, de tudod mi együtt laktunk, és nekem sem könnyű a természetem, én pnt az ellentét, hirtelen harag ami gyorsan múlik. Hamarabb mondom ki a dolgokat, mint ahogy átgondolnám előtte mit is akarok és akkor már ott a baj, ezt elismerem.
Bennem is bennem van a bosszúállóság, de nem sokáig, valahogy csúnya dolog, de ez erőt ad, hogy "majd én visszavághatok", aztán rájövök, hogy semmi értelme az egésznek és hagyom a francba, másrészt nálam a harag gyorsan elmúlik.
eléggé megbocsájtó típus vagyok, főleg azoknak akiket szeretek.
Nekem egyébként oroszlán az aszcendensem, ezért van,hogy néha nagyot "karmolok", amit az előbb is írtam.
Akivel nagyon jól kijövök az a bak jegyűek, többet között szerintem nagyon sok hasonlóság van bak és vízöntő között, ezt már kitárgyaltuk itt a topikban is.
Egyébként kissé visszahúzódó is vagyok, ami pont az ellentét sok mindennek, ha valaki közvetlen velem azonnal megnyílok viszont. Nem szeretem a nagyképű, embereket, nagyon nem. Ha tehetem kerülöm őket.
Magam részéről egyszerű vagyok, semmi extrém, fő a természetesség.
Vélemény?