Törölt nick Creative Commons License 2006.08.14 0 0 4373

Szia Gregab!

Nem írom ide a tippemet, mert nem tartozik senkire a neved, ha netán eltalálnám, majd egyszer elküldöm mailben, ha nem lesz titkos. De egyébként nem is fontos. Lényeg, hogy itt elvagyunk.

"Csak hát mi emberek ilyenek vagyunk, mindig az adott "probléma" a legnyomasztóbb."- valóban, és ráadásul mindenkinek a saját baja a legnagyobb. lehet, annak a csajnak is gondot okoz Téged kerülgetni. Az meg legyen az ő baja.

Milyen érzés vízöntőnek lenni? Hát nekem elég változó. Általában véve büszkeséggel tölt el, hogy az vagyok, mert mostanában elég jókat írnak róluk:) A forradalmár típus mondjuk nem kifejezett én vagyok. És annyira extrém sem.

Amik igazak, hogy nagyon feledékeny vagyok, a memóriám pocsék, általában kések, ironikus vagyok és elég naturális. Imádom az értelmes beszédet, de a locsogás-na az a halálom. Szeretem az embereket, úgy érzem, jól tudok velük bánni. Ami nagyon rossz, hogy ha valami zavar valakiben, mikor együtt lakunk, nem mondom neki, hanem gyűlik bennem, és akkor egyszer csak kifakadok. De ez talán nem is vízöntőség, ez a saját hülyeségem lehet.

Elég boszúálló vagyok, meg haragtartó-sajnos, de megnyugtatlak, ez se a jegy miatt van-ezt csak a skorpió aszcendens teszi.

És Te hogy állsz ezekkel a dolgokkal?

Milyen emberekkel jösz ki?

ja, írok mindjárt a nőgyógyba is, ne csak ketten beszélgessetek:)

Üdv: embim

Előzmény: gregab (4371)