ENóri Creative Commons License 2006.08.14 0 0 20

Sziasztok!

(Én is bocs!) Részemről a szerencse, Norcsi! :o)

Szeretnék csatlakozni az előttem szólókhoz: Jó ötlet volt a fórum, a saját oldal és a kerti party is! Köszi a fáradozást mindenkinek!

Nekem is van nyűgnyavajám, de csak a repedező falak (asszem mindegyiken találtam + a fürdőszobában egy helyen a csempe is reped) zavarnak leginkább. Én is az éves bejárással lettem lenyugtatva. Gondolom szeptemberben rendbehozzák és ha még kell minden évben (3 évig).

Szóval ezúton csatlakoznék a garanciális csapathoz!

Amúgy én is nagyon szeretek itt lakni! Ha eddig bármit kértem (némi noszogatás, egyeztetés után) mindig készségesen elintézte Zsebe, majd Südi úr (pl. kádcsere, kisebb javítások, ja és egyszer a kádlefolyóm is szétesett, úgyhogy elásztattam a bemutatótermet rendesen (elsőn lakom) még az átadás előtt, jöttek is gyorsan szerelni minden külön kérés nélkül, plusz felvonult nálam az egész vezetőség! :) 

Engem az utolsó közgyűlésen az ügyvédi iroda által ígért Földhivatali helyreigazítások, bejegyzések érdekelnének. Nem kaptam azóta sem értesítést a dolgok állásáról és kb. 1 hónapja fölhívtam az ügyvédnőt, visszahívást ígértek (azóta is folyamatosan hívnak).

Gondolom érkezik értesítés a Földhivataltól, hogy a tulajdoni jogom rendben be lett jegyezve. (Vagy álmodozom csak??)

A kerti partyval kapcsolatban inkább írok a másik fórumra. Én is szívesen segítek!

Kutya jöhet? :)

Nóri