Ééédespofa! Majd én is mutatok nektek sztárfotókat a kutyikról. Sajna már csak egy van.
Volt egy dobermannom, Tina (törzskönyvi nevén Subi-Dobi Amina :o)). Nagyon imádtam a drágát! Sajnos el kellett altatni 9éves korában. Elég beteges volt szegénykém. Kezdtük még kölyök korában úgy, h újra kellett vágni a farkát, mert nem jól vágták le neki, és nem forrt össze a seb :oS Aztán jött egy szemműtét (szemölcsök vagy mik a belső szemhéjon, ami elvileg nagyon sok dobinál előfordul), aztán bőrbajok, amiből szerencsére gyorsan kijött. Aztán jött egy emlődaganat, ami jóindulatú volt. Aztán 9évesen jöttek a rosszindulatú daganatok... Sajnos átterjed a gerincére is, így lebénultak a hátsó lábai is. :o( Ezek után nem akartuk, hogy szenvedjen... Nagyon kemény döntés volt. Nem nagyon szeretném többet átélni... Tényleg olyan volt, mint egy családtag. Jóban-rossszban ott volt az ember mellett, és mindig fel tudott vidítani, amikor jött valami hülyeségével. Imádtam, hogy olyan kis gyagyagyerek maradt még "felnőtt nő"-ként is. Persze, ha kellett, akkor megvédett, kemény kutya volt és nagyon okos. De nagy rettegés volt viharoknál, bármilyen csörömpölésnél (pl mosogatás...) Jaj, de nagyon hiányzik!!!
Aztán párom nagymamájánál lakott Cézár. Egy németjuhász. Tipikusan a nagyon okos, megfontolt öregfiú volt. Ő nemrég, 12évesen ment el. Már másfél éve gond volt a szívével, illetve a hátsó lábaival. de gyógyszerekkel teljesen jól volt. Aztán egy szerdai napon nem kelt fel, nem evett. Elvittük dokihoz, infúziók, stb. Pénteken ismét. Szombaton ismét. És amikor a dokitól mentünk hazafelé, ott ültem mellette a kocsiban, simogattam, odabújt hozzám. Majd egyszercsak elhúzódott, elfeküdt, és meghalt. A kezeim között. De sokkal könnyebb volt így elengedni.
És most van egy 3éves, nagyon bolond németjuhász, Cleo. Ő volt Cézi "párja". Hát róla csak annyit, hogy tényleg egy hülye pi**a... Olyan kis gyagyás tud lenni. Ő már kölyöknek előadta azt,h a kis műanyagkerítéssel a nyakán jelent meg előttem... merthogy ő benézett a kiskertbe a cica után, és beszorult a feje a két léc közé... :o) Imádom!
Na, keresek képeket :o)