Dorinesz
2006.08.14
|
|
0 0
575
|
Hú szegény, mennyi baja lett. Szegény nagyanyám kutyája volt ilyen. Ő is menhelyről származott, bár nem tudom milyen körülmények között került oda. Őt csak majdnem ütötte el az autó pont a ház előtt, mert az volt a kedvenc szórakozása, hogy átugrotta a 2,5 méteres kerítést, és világnak eredt. Ezért aztán meg kellett kötni, mert volt, hogy napokra eltűnt. Aztán szegény már 19 éves volt, amikor meghalt. Jó hosszú ideig élt. Az állatorvosnak kellett elaltatnia, mert már nagyon öreg volt, fel se kelt. Amikor már öreg volt, de még tudott járni - igaz nehezen - átjöttek a hülye szomszéd kutyái, és megtépték szegényt, amikor a nagyi nem volt otthon. Könnyű nagylegénynek lenni egy öreggel szemben! Én ott voltam, hogy átmegyek, és agyonverem a szomszédot, hogy még egy tisztességes kerítést se bír felrakni. De visszagondolva azért nem rakott fel kerítést, mert suttyomban átjárt a nagyanyám hátsó kertjébe ribizlit meg szőlőt lopni.
Na ennyit erről. Bár a kutya azóta is mindenki emlékezetében elevenen él, mindig emlékezni szoktunk rá, ha látunk egy olyan kutyát mint az. Ő is németjuhi keverék volt, csak alkatra is jobban hasonlított egy némejuhászra, a színe meg majdnem tök ugyanilyen volt, mint a tiéteké. ~:c)) |
Előzmény: zzombie (574)
|
|