Mr Spock
2006.08.12
|
|
0 0
34
|
Kedves Tibor (sz33), "A célja viszont teljesen nyilvanvaloan a halal elkerulese. Hiszen mi masert menekulne akamilyen allat? Csak hogy egeszseges eletmodot folytasson (:-). Nyilvanvaloan nem, a cél maga a tuleles (aznap), a halal elkerulese. Es persze tudatossagrol szo sincs." Amit írtál az a természet, az evolúció célja, nem az egyedé!!!!!!!! A kis gazella nem tudja, hogy miért menekül, azt sem tudja, hogy az oroszlán megenné, azt sem tudja, hogy ebben az esetben meghalna stb. Magad is írod, hogy tudatosságról szó sincs. Mindezeket csak azért ismételgetem és hangsúlyozom (hiszen Ti is tudjátok!), hogy előkészítselek (Gábor!) arra, hogy az ember esetében a halállal kapcsolatos problémák sokkal később jelentkeztek, mint Te gondolod. Szóval majd még jövök, de aki akar, már most "gyakorolhat önkritikát"!?!? (Nem kell mindent halálos komolyan venni! lásd. önkritika)Nem ertem, hogy miert kellene onkritikat gyakorolnom, amikor nagyjabol egyetertek azzal amit irtal eddig. Ugyan nem tudom hogy mindebbol hogy fog az kijonni, hogy a "halállal kapcsolatos problémák sokkal később jelentkeztek, mint Te gondolod", de azert megvarom az érvelésedet mielott lemondanam a sajat gondolataimat. Gabor |
Előzmény: sz33 (32)
|
|