Kedves elnyomott,
"...a félelem: Persze hogy nem tudatos."
Szerintem leegyszerűsítitek a félelem szerepét, jellegét. Szvsz nagyon is lehet tudatos IS a félelem amellett, amit írtatok! Ha jobban átgondoljátok, a félelem egy ösztönösen szkeptikus viselkedésmód: megelőzést szolgál, s szvsz igenis megszámlálhatatlan momentuma van életünknek, amit tanult, tudatos módon közelíthetünk meg félve a következményektől: pl. egy vizsga :-)Persze, igazad van, a felelem nem CSAK "nem-tudatos", de en arra a felelemre ertettem ezt ami a feloldthatatlan menekulesi osztont a halal elol kivaltja, ami mint irtam, enszerintem osztonos es a genekkel jon. Nyilvanvaloan van egy csomo tanult felelem is.
---------------------------------
:-) ...igen, ezt élmény volt átélni... őrizgetek én is pár 2 és 4kB-os EPROM-ot a fiókomban, párszor megsütöttem :-)))Hehehe.....nekem is van egy csomo regi hardware az ősidőkből, beleertve a meg ma is funkcionalo regi Apple II+ computeremet. Ki gondolna, hogy mar a 80-as evek elejen is volt olyan hogy beszed szintetizator (hardware), beszed megerto (ugyan csak 32 szot volt kepes azonositani), EPROM kartya (milyen hasznos lenne ma is, hogy nehany program AZONNAL kepes legyen megjelenni, erdekes modon ezek kozul tobb kiment a
"divatbol" es sok minden mas is.
Kerdezem en, miert nincs olyan, hogy EEPROM szeru chip-be lehetne telepiteni az operacios rendszert? Tehat amikor bekapcsolod a computert, ahelyett hogy minden alkalommal tobb percet kellene varni hogy PONTOSAN UGYANAZT behozza a RAM-be, azonnal ott lehetne: bekapcs es mehet. Okay, mond hogy 1-2 masodpercet kellene varni hogy a chip-bol atmenjen a RAM-be. Vagy csak a chip-bol mukodne, kiveve egyket sebesseg-kritikus funkciot. Vagy lehetoseg lenne hogy a chipbol fusson, vagy ahogy a BIOS-t is meg a Videot is lehet allitani hogy RAM-be legyen vagy nem, ezt is lehetne. Vagy miert ment ki a divatbol a beszed szintetizator? Mekkora kapacitasu chip kellene ahhoz, hogy ez a funkcio hardware alapon ott legyen? Es sok minden mas. A mai chip kapacitasok mellett ezek (es sok minden mas) konnyen megvalosithato lehetne.
Gabor