kulináris kóstológia Creative Commons License 2006.08.12 0 0 745

Üdv. Tuutuu!

 

***Én miért nem tudhatom?

Tud6od, véleményes gondolatom tegnap sem vót' titkolózós: Adri tömör kérdésére tömören válaszoltam a forrásként kiollózott haldorádóból, a többi itt!:

 

Más oldalak, vendéglők lilahagymával ajánlják, de ha időd engedi, keress rá Te is,

olyan sokat nem olvas6unk róla, igazán kuriózum lehet a haltöpörtyű kisütése (is), de sztem ehhez vagy nagyon zsíros – NAGY – hal kellhet, vagy sok halból összegyűlt töpörtyűnek való alapanyag, mint a kövér /tömött/ kacsák, v. libák esetén, én lega’ így gondolom, hogy nagyobb mennyiséggel lehet érdemes hozzáfogni!

 

Halbarátnak a haltöpörtyű sem lehet rossz!

 

tuutuu már nem Tanácstalan!:-)

Előzmény: tuutuu (742)