kulináris kóstológia
2006.08.12
|
|
0 0
745
|
Üdv. Tuutuu!
***Én miért nem tudhatom?
Tud6od, véleményes gondolatom tegnap sem vót' titkolózós: Adri tömör kérdésére tömören válaszoltam a forrásként kiollózott haldorádóból, a többi itt!:
Más oldalak, vendéglők lilahagymával ajánlják, de ha időd engedi, keress rá Te is,
olyan sokat nem olvas6unk róla, igazán kuriózum lehet a haltöpörtyű kisütése (is), de sztem ehhez vagy nagyon zsíros – NAGY – hal kellhet, vagy sok halból összegyűlt töpörtyűnek való alapanyag, mint a kövér /tömött/ kacsák, v. libák esetén, én lega’ így gondolom, hogy nagyobb mennyiséggel lehet érdemes hozzáfogni!
Halbarátnak a haltöpörtyű sem lehet rossz!
tuutuu már nem Tanácstalan!:-) |
Előzmény: tuutuu (742)
|
|