Dorinesz Creative Commons License 2006.08.11 0 0 569

Hú wazze! Mire megtaláltam az off topikot, megőszültem! Aztán rájöttem, hogy csak a hozzászólásaimban kell szétnéznem, és már meg is találtam. De hogy miért nem hozta be a rendszer, az kész rejtély.

Szóval a dízelekhez annyira nem értek. A főnököm szokott mutogatni nekem mindenféle grafikonokat, meg táblázatokat, a benzines és a gázolajos motorokról. Mondanom kell, hogy semmit sem értek belőlük! -:) Csak azt fogtam fel, hogy sokkal több alkatrész = sokkal több hibalehetőség. Legalább is a főnököm szerint. És hát mondjuk a munkám is olyan, hogy a vállalati kocsiflottának látom el a karbantartását, szóval valamennyire benne vagyok ebben a témában, de csak nagyon felszínesen. Csak leadom a kocsit a szervizben és kész. A többi a szerelők dolga. De azt tudom, hogy azért nem bírtunk új kocsit venni az osztályunknak, mert a főnököm túl sokat tökölt azon, hogy most benzinest vegyünk, vagy dízelt, a dízel neki nem volt jó a fent elmondott okokból, benzinest meg nem lehetett kapni... :-S A főnököm se lesz már hülyébb, de mindegy. De azt tudom, hogy a volkswagen transporterünk - mármint a vállalati kocsi, ami az osztályunké - sokkal kevesebbszer ment szervizbe mint az összes kocsi együttvéve. Szóval nem tudom mit kellett ezen ennyit parázni.

Előzmény: ViktOrsi (566)