//Egy turost lehet, a sirason es a mi-miert-nem-jo szajkozasan kivul akkor sem lenne mas. Lett volna 16 evetek a rendszervaltasra, nem tettetek meg, igy most kenytelen lesz a hatalom erobol megtenni, epp itt az ideje.//
KInek lett volna 16 éve a rendszerváltásra?
Közszolgáknak?
Barátom! Közszolgák ELŐÍRÁSOK szerint dolgoznak!
Tanarak NEMZETI TANTERV szerint tanítanak, érettségire vonatkozó szabályok szerint érittségiztetnek stb. stb.
//Na ez a lenyege az egesz hozzaszolasodnak, mi lesz most, mi lesz most, a tobbit akar be se irtad volna. Ha jo szakember vagy, akkor semmi, ha meg rossz, akkor legfobb ideje, hogy ne pocsekoljuk rad az adofizetok penzet tobbet. //
Remélem Te rendes adófizető vagy!
Mert én mondjuk ROSSZ pedagógus!
De eddig megdolgoztam a magam módján azért a kis béremért, közepesen leadtam az anyagot, meg felügyeltem pici gyermekedre.
Most majd felveszem munkanélküli segélyt ( Te fizeted) meg egy kis szoc segélyt ( azt is Te ) elmegyek beteg állományba és leszázalékoltatom magam! Ezt mind a Te kontódra teszem!
Tudod miért?
4 évem van a nyugdíjig, eddig 38 évet nevelgettem gyermekedet, és eljött az idő, hogy beleúntam ebbe a kacifántos világba!
No leszázalékossal kapok 70 ezret, egy héten kétszer meg vigyázok szomszédék rosszcsont Pistikéjére óránként 700,-ért. Utóbbiból kigyün a rezsi !
Ha figyelembe veszem, hogy hetente csak 6 órát dolgozom, nem is járok rosszul!
Persze a havi szoc. segélyről sem mondok le!
Ugye így gondoltad Te is?
off: A bevételi oldallal van gond komám!!! 1990.-ben mennyi termelő üzem ontotta adót? És ma ? Termelő üzem privatizál, de annyi ész nem volt, hogy bevételből szintrehozni egy-egy ágazatot ! Pl. növényolajipar, élelmiszeripar !
Oszt én meg úgy vagyok vele, ha pártok finanszírozására még fussa, akkor nincs akkora baj! Jut nekem szoc tám. :)) on:
Azt meg sajnálom, hogy Te a rengeteg eszeddel nem jössz rá, hogy a közszolgáltatás, oktatás is pénzbe kerülne NEKED, ha óránként 700.-Ft.-ért tanítanák gyermekedet!
Persze az igaz, telefoniát is megoldották !
Mennyit fizettél érte 1990-ben és mennyit most?
Ezen az áron közoktatás megoldódik, meg közszolgáltatás is!
FIZETNI KÖLL ÉRTE oszt jónapot!